Auto rijden en nog meer.

Toen ik vanmorgen in de gaten kreeg dat Rontu weer naar school moest ben ik voor de voordeur gaan staan, ik wilde ook graag mee.
Zo doende zaten we om een uur of negen met z’n viertjes in de auto, baasje had wel gezegd dat ik niet de klas in kon, maar ik hoopte er toch op dat als Rontu klaar was ik ook even een rondje door de klas kon lopen.
En ja hoor, ik heb eerst een uur zitten wachten en dat werd beloond door het vrouwtje met een rondje over de hindernissen (makkie trouwens, in mijn klas staan de hindernissen een heel stuk hoger) en ook nog een apportje er achteraan.
Ik ben wel even ondeugend geweest hoor, ik ging met de apport een extra rondje rennen en bracht hem daarna pas terug naar het vrouwtje.
Volgende week heeft Rontu eigenlijk weer examen maar dan zijn wij bij opa en oma (baasje en vrouwtje zitten dan in de auto op weg naar hun vakantie bestemming) en die gaan niet met ons naar school, dus wanneer dat examen nu gedaan wordt, ik weet het niet.

Weer in de auto op weg naar huis kreeg het vrouwtje een idee en de auto werd ergens in kaatsheuvel geparkeerd, Rontu en ik mochten niet mee en moesten in de auto op baasje en vrouwtje wachten.
Toen ze terug kwamen roken ze helemaal naar een heleboel Shiba’s.
Ik rook in ieder geval; Otsu, Piepster, Daigomi, Etsu, Kimi en nog een paar bekende.
Rontu zei Khoda nog geroken te hebben.
Ik heb toen aan baasje en vrouwtje gevraagd waar ze waren geweest en waarom wij niet mee mochten en als antwoord kreeg ik; er was weer een hondenshow en we wisten dat al de bekende daar hadden ingeschreven, maar omdat we met Rontu al zo veel lessen op school hebben gemist hadden we jullie niet ingeschreven en omdat we iedereen nog de beste wensen wilde wensen zijn we er langs gegaan en als we jullie mee naar binnen wilde nemen moesten we zeker tot drie uur daar blijven en we hadden ook jullie eten niet bij, dus wilde we in ieder geval weer op tijd naar huis.

Ik heb dus een paar uur in de auto gezeten met als resultaat een klein rondje in de klas van Rontu (toen ze klaar waren) en een slaapje doen toen Rontu en ik op het baasje en vrouwtje zaten te wachten, volgende keer denk ik nog eens goed na of ik met Rontu mee naar school wil.

Thuis gekomen is het vrouwtje de was gaan doen in daar heb ik haar mee geholpen.
Als de wasmand leeg was heb ik hem maar weer gevuld, maar dan niet met was maar ik heb mezelf er maar in geparkeerd en daar heb ik dan ook wel een tijdje in gezeten, tot de was weer klaar was en die weer in de wasmand moest.

Ik wilde eigenlijk niet dat de was gedaan werd, want het waren allemaal dingen die mee op vakantie gaan en ik mag niet mee terwijl ik dat eigenlijk wel heel graag wil.
Maar ook bij opa en oma zal ik me wel vermaken hoor, maar als ik wel mee kon ging ik mee hoor.
Voor de rest van de dag heb ik mezelf in de stoel geparkeerd en vanavond ga ik nog twee wandelingen maken, eentje buiten en eentje richting mijn huisje om te slapen.

5 gedachten over “Auto rijden en nog meer.

  1. Zeg jullie baasjes maar, dat het een hele leuke verrassing was toen ze langs kwamen.
    En jammer dat jij er niet was Rontu, ik had nou net zo veel zin om met je te dollen.
    Groetjes.

  2. Mara. Nagai en Obi; sorry hoor dat ik jullie niet gelijk rook, maar er zaten ook zoveel Shiba luchtjes aan de handen van het baasje en vrouwtje dat ik ze niet allemaal meer kon herkennen of benoemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.