Wat een spannende tijd zeg!

Zit ik vandaag weer tv te kijken, zie ik daar weer die man die jullie Sinterklaas noemen op dat beeldscherm verschijnen.
Hij had het allemmal over het grote boek, maar wat is dat nou eigenlijk, een leesboek, een leerboek of een soort tv gids, wie helpt mij?
Ik zag dat hij er ook allemaal in zat te schrijven, maar vrouwtje of baasje zie ik dat nooit doen, raar hoor.

Keiko en ik gaan volgende week ook eens lief zijn voor het paard van Sinterklaas, vrouwtje zegt dat alle kindjes ook vaak aan het paard denken als ze hun schoen zetten.
Wij gaan nog overleggen wat we gaan doen, maar we hebben nog even de tijd.
Ik denk dat we wat water in onze drinkbak gaan laten staan als we naar bed gaan, misschien komt Sinterklaas of Zwarte Piet dan ook wel bij ons langs, we gaan maar pootjes draaien, in de hoop dat het ook echt gebeurd.

Vandaag was het vrouwtje pas erg laat thuis uit de stad (keiko en ik maar heel de tijd in ons huisje) en wat ze allemaal wel niet gekocht heeft, er kwamen wel zes tassen uit de auto.
Ze zegt dat als we nog even geduld hebben we het allemaal gaan zien, hoe lang moeten we nog geduld hebben?
Ach, ik ga nu maar slapen en we zien het allemaal wel, alleen vind ik wel dat er rare dingen gebeuren sinds die Sinterklaas in het land is en Keiko die zegt ook al niet waar het allemaal op slaat.

Weltrusten!

1 gedachte op “Wat een spannende tijd zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.