Nu echt kijken bij het sledehondenrennen.

Wij zijn vanmorgen vroeg uit ons bedje gekomen om op tijd te zijn bij het sledehondenrennen in Wachtendonk (net over de grens bij Venlo) in Duitsland.

En zoals je ziet waren we er op tijd en niet zoals vorige keer, toen was de race al gelopen.Het is een mooi gezicht zoals die beesten voorbij komen rennen, met z’n tweetjes naast elkaar en met een hond of zes achter elkaar en dan de slee (nu een karretje natuurlijk) Deze roedel is net klaar met hun race en zitten te wachten op hun eten, nou wat dat was willen wij niet weten, het zag er erg onsmakelijk uit en volgens ons lusten onze eigen hondjes er ook geen pap van (zal eigenlijk wel, honden eten heel andere dingen als ons).

Het was allemaal wel leuk om te zien, maar wij denken dat het in lapland of IJsland nog mooier is om mee te maken.
En om dan zelf in de slee te zitten lijkt ons helemaal super gaaf.

Toen we terug thuis waren zijn we weer gelijk weg gegaan, met z’n alle naar het bos, het was er erg druk en de hondjes hadden dan ook genoeg andere hondjes om achter aan te rennen en mee te dollen.

Een ding was wat minder, Keiko had een rioolbuis gevonden en die leek wel erg veel op de tunnel van school en daar moet ze altijd doorheen, dus nu ook met het gevolg een hondmet pik zwarte pootjes en Rontu wilde wel maar durfde niet goed.
En dat was maar goed ook anders had Remko het nu erg druk, hij is namelijk Keiko in bad aan het doen (je kreeg die smurrie er met borstelen niet uit) en had dan Rontu ook nog moeten wassen.

Al met al weer een gezellige zondag, voor herhaling vatbaar.

4 gedachten over “Nu echt kijken bij het sledehondenrennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.