Hoe lang?

Gisteren was te lezen dat het nog een maand duurt dat vrouwtje haar examen mag doen, maar hoe lang duurt eigenlijk een maand?
Hoe vaak ben ik dan naar school geweest en beter nog hoe vaak heb ik dan weer eten gehad?
Ook ik begin er ondertussen een beetje de balen van te krijgen, van die leerboeken dan, overal liggen ze, op de tafels en ook op de bank.
Als ik dan op de bank wil gaan liggen moet ik er van ellende onder de bank gaan liggen.
Of beter gezegd ik kan niet meer gaan liggen waar ik wil.

Een ding is wel ik heb mijn geheime plekje weer terug gevonden, nu weer regelmatig de verwarming aan gaat lig ik daar eigenlijk best goed, de verwarmingsbuizen lopen daar namelijk in de vloer en het is er dan ook lekker warm.
Rontu is me dan ook meerdere malen op een dag kwijt, je ziet dan echt niks meer van mij en als vrouwtje of baasje mij roept stop ik alleen mijn zwart neusje onder de bank uit en dan is het dus nog steeds goed kijken waar ik ben.

Morgen gaat het baasje eerst met Rontu naar school (hopelijk heeft ze haar huiswerk goed gedaan) en daarna zet hij haar bij oma af, omdat hij met opa gaat vliegen.
Het vrouwtje gaat dan haar weer ophalen en misschien gaan we dan wel met oma kijken of dat ze goed landen (het weer moet dan wel een beetje redelijk zijn hoor, ik heb geen zin om nat te regenen)

5 gedachten over “Hoe lang?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.