Het is niet leuk meer!

Het is de laatste dagen niet leuk meer, vrouwtje heeft nergens meer tijd voor.
Gisteren ook al geen stukje geschreven op de web-log en vandaag speelt ze ook al niet met mij.
Hoe dat komt, nou ze zit de hele dag met haar neus in de boeken om te leren voor het examen kk1 dat vandaag precies over een maand plaats vind.

Is ze niet aan het leren dan moet ik luisteren en gaat ze samen met mij huiswerk oefenen voor school.
Zaterdag moet ik namelijk een dummy goed vast kunnen houden.
En dat wil zeggen in het midden en niet zoals ik doe aan het puntje (als ik hem terug breng naar het vrouwtje heb ik hem wel goed vast , maar als ik hem aangeboden krijg dan gaat het fout).

Ach op zich is het niet zo erg hoor dat ze Keiko en mij een beetje laat aanmodderen, vorige week hebben we genoeg leuke dingen gedaan en daar kunnen we wel even op teren.

Ik heb trouwens een nieuwe hobby, er staan bij ons in huis her en der een aantal denneappels als decoratie en als ze me nou met Keiko alleen beneden laten (ook niet in het huisje dus) dan ga ik daar eens mee spelen, en dan is het als ze terug beneden komen net een echt bos, je komt namelijk overal denneappel tegen (wel fijngemalen dan).
Ik pak het echt goed aan hoor, ik hou het namelijk iedere keer bij een denneappel, dan heb ik de volgende keer als ze me niet in mijn huisje stoppen ook nog wat om te doen.
Vanmorgen was het baasje me ook vergeten op te sluiten en ja hoor, het was weer een echt bos in de huiskamer, de volgende keer zal ik zeggen dat ze er een foto van moeten maken dan kunnen jullie zien hoe dat er dan uit ziet bij ons.
Ik ga nu plassen en p….n, dus tot morgen, woef woef!

4 gedachten over “Het is niet leuk meer!

  1. Leuke hobby, toch? Als je niet met het vrouwtje mee mag naar het bos, zou ik er ook een eigen bosje van maken in huis.
    Je moet eens aan het vrouwtje vragen, of ze een kaasdummy voor je regelt. Misschien kan je die wel in het midden vasthouden. Ha, ha!!
    Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.