Morge!

Allereerst iedereen een goede morgen op deze dag.

Gisteren is Mauro ons mensenneefje eindelijk thuisgekomen uit het ziekenhuis en baasje en vrouwtje zijn dan ook daar naar toe gegaan, zijn moeder was trouwens ook jarig hoor (beter kado kun je niet krijgen toch).

Wij hopen Mauro je eens snel te mogen ontmoeten en snel zijn geur in onze neusjes te mogen opslaan.
Ook willen wij graag met hem spelen, maar baasje en vrouwtje hebben gezegt dat dit nog wel even duurt, omdat hij alleen nog maar slaapt (raar, pups lopen toch ook al rond als ze een week of drie oud zijn).
We hebben ook moeten beloven dat we heel voorzichtig moeten zijn als Mauro bij ons komt, hopelijk zijn we dan niet te blij zodat we vergeten wat we beloofd hebben, als dat gebeurd dan moeten we ons huisje in (is er gezegd) om af te koelen, dus zullen we maar geod luisteren.

1 gedachte op “Morge!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.