Examen voorbereiding.

Gisteren was er eerlijk gezegd niks te vertellen, het vrouwtje voelde zich ook niet helemaal jofel, dus die was haar bedje in gekropen in plaats van wat te schrijven.
‘S avonds waren we weer alleen thuis want er was een feestje van baasjes werk en daar wilden ze toch ook wel even naar toe.

Vandaag was de schoolvakantie weer voorbij, vanmorgen ben ik dan ook al weer naar school geweest en moe dat ik ben geworden.
Thuis gekomen ben ik dan ook meteen op de bank gaan liggen en heb daar de les nog een door genomen.

Het was een les vol voorbereidingen op het examen van volgende week.En dit moet ik allemaal kennen; volgen, zitten, af, sta, blijf, tandjes kijken, apporteren, terug plaats, los en nog wel een paar dingen.Ik vind dit zelf eigenlijk wel erg veel, maar het vrouwtje en baasje hebben er vertrouwen in dat het goed gaat, dus dat zal dan ook wel zo zijn.Ik ga volgende week maar goed luisteren dan heb ik het halve werk al gedaan, want als ik niet oplet weet ik niet wat er moet gebeuren en dan zak ik voor mijn examen en dat wil ik niet.

4 gedachten over “Examen voorbereiding.

  1. Dat ga je vast redden. Slagen voor examens zit bij jullie in de familie, toch? Ga deze week nog maar een extra keertje oefenen als het lekker weer is. Wedden dat jij dan zaterdag een snoepje als beloning krijgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.