Daar zijn we weer.

Wauw, wat is dat lang geleden zeg. Vrouwtje lijkt het wel druk te hebben. Dat klopt ook wel, want vrouwtje moet heel vaak naar school en als ze dan thuis is moet ze ook nog veel leren. Maar dat alles is voor een goed doel en we kunnen jullie vertellen dat ze al 6 modules heeft afgerond. O nee, dat liegen we, ze moet er nog van eentje een huiswerkopdracht maken.

Maar eindelijk daar zijn we weer. Wat is er de laatste tijd allemaal gebeurd. Nou ik (Keiko) ben terug mijn jongen jaren aan het beleven, vrouwtje zegt dat ik soms weer een puppy lijk. Ik (Rontu) ben in april 8 jaar geworden en dat hebben we net als altijd met een feestje gevierd. Ik (Miyuki) wil maar niet loops worden en dat vinden baasje, vrouwtje en de nieuwe puppymensen helemaal niet leuk. Zit wel helemaal lekker in mijn velletje hoor, dus wat er met mij aan de hand is weten baasje en vrouwtje niet en zelf snap ik er ook niks van. En ik (Tatsu) maak het thuis erg gezellig. Ik doe nog steeds mijn naam eer aan zegt vrouwtje.

Maar nu lig ik heel braaf te wachten tot vrouwtje een film laat verschijnen op tv, want ja wat moet ik anders vandaag met dat “mooie zomerse weer”.

Vrouwtje gaat zo aan de gang met die huiswerkopdracht en dan is het natuurlijk de bedoeling dat wij haar niet storen.

En er worden kleine dingetjes in het huis veranderd, zo hebben we nu twee mooie dakramen zodat wij de vogeltjes nog beter kunnen zien vliegen. Vrouwtje kan nu weer lekker brokjes maken voor haar en baasje, want ze hebben een nieuw ding voor hun voerbakken en een nieuw ding wat de geurtjes weg blaast. En de plasplaast is ondertussen ook helemaal nieuw gemaakt.

We hopen dat vrouwtje nu weer wat meer tijd kan vinden op te schrijven, want we houden graag iedereen op de hoogte wat wij allemaal beleven.

3 gedachten over “Daar zijn we weer.

 1. Klink allemaal goed en mooi.
  Op Miyuiki na, dat is niet handig als je erop wacht. Hier hebben we hetzelfde met Mitzi aan de hand. Altijd heel regelmatig loops en nu lijkt het alsof het niet meer gebeuren gaat. Ach, de natuur laat zich niet dwingen.

 2. He Patries, je bent zo druk als een klein baasje, de studie, verbouwingen in je huis en dan mijn dochter die je regelmatig bezoekt.
  Ik kom 9 en 10 augustus naar Etten Leur, dus hoop dan eindelijk bij je langs te komen.
  Die Miyuki houdt er wel de spanning in,he.
  Groetjes aan Remko en geniet van het mooie weer.xxx

 3. Ilone: Iedere keer denk ik dat ze loops is, want dan hangt Tatsu er aan te lebberen en is ze stik chagrijnig, maar helaas. Wachten duurt lang, ik denk dat ze geen puppy’s meer wilt, maar wij onderhand weer wel heel graag en ook de mensen die er op wachten.
  Anita: Dat moet gaan lukken zou je zeggen, die donderdag ben ik heel de dag thuis. Jaja, druk als een klein baasje is wel een beetje waar, maar dat je dochter van tijd tot tijd langs komt is ook wel weer gezellig hoor. Knuffel aan de twee mannen en de groetjes aan die andere twee mannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.