Pasen met buikpijn.

Vanmorgen wilde wij al vroeg onze huisje uit. Het is tenslotte Pasen en mogen wij eindelijk de grote doos van de secret Paashaas open gaan maken!

Baasje en vrouwtje hebben we dus ook maar uit bed gehaald om met z’n alle de doos uit te kunnen pakken. Vrouwtje besloot ons even te helpen met al het plakband en toen dat weg was mochten we onze gang gaan.

Waauuuwww, wat een hoop rotzooi. Dat maak ik altijd van reclamefoldertjes zei Tatsu. Rontu riep; daar staat mijn naam, dus dat is van mij. Keiko niet te flauw en ging eens goed kijken.

Domme Rontu, er staan al onze namen op hoor. Miyuki was weer eens lekker in de zon gaan liggen, die dacht vast van ik zie het wel als alles uitgepakt is.

Vrouwtje heeft al de rotzooi in de kliko gedaan en de 5 pakjes binnen op tafel gelegd. Die mogen we straks na het ontbijt open maken. Baasje heeft toen wij samen met vrouwtje aan het wandelen waren nog even deze foto gemaakt van het mooie cadeau met onze namen er op.

Het is een soort voerstandaard, mooi hoor.

Maar weer thuis gekomen veranderde er ineens wat. Ik (Tatsu) hoefde mijn ontbijtbrokjes niet, want ik had ineens zo’n buikpijn en heb dat tegen baasje en vrouwtje gezegd. Die hebben toen besloten dat de 5 pakjes pas uitgepakt mogen worden als ik me weer beter voel. Keiko, Rontu en Miyuki begrijpen het gelukkig ook. Baasje en vrouwtje hebben nog wel lekker zitten ontbijten en zien nu wel wat de dag brengt. Oké, een lange wandeling zal er nog wel volgen, maar wie er allemaal gaan zien we dan wel. Als ik (Tatsu) nog buikpijn heb mogen de andere lekker gaan en dan blijf ik lekker thuis.

Wat we in ieder geval wel hopen is dat we de pakjes vandaag nog open kunnen maken, want dan ben ik (Tatsu) weer beter en kan ik weer hondenkwaad uit gaan halen. En dan hoeven wij ook nergens meer zenuwachtig voor te zijn, want wat is het spannend om een hele week te weten dat er een grote doos voor ons is gekomen van de secret Paashaas die we niet open mogen maken voor dat het Pasen is.

Shennedoah, Renko en Yoshi toch willen wij jullie al bedanken voor dit speciale cadeau. Het staat nu in de huiskamer met op iedere schaal een pakje. Als we die open mogen maken volgt daar snel weer een berichtje van hoor. Knuffels Keiko, Rontu en Miyuki. Jaja, van mij (Tatsu) ook al heb ik nu niet zo’n zin in knuffels geven.

5 gedachten over “Pasen met buikpijn.

 1. Een mooi kado.
  Jammer dat je zo’n buikpijn heb.
  Wordt maar snel beter zodat jullie kunnen genieten van het lekkers.
  Fijne dagen.

 2. Arme Tatsu, gauw beter worden hoor, want anders kunnen jullie niet gaan genieten van al dat lekkers in de doos.
  Enne….Keiko, Rontu en Miyuki moeten nog langer in spanning wachten.
  Dus gauw beter worden, hoor !
  Fijne Paasdagen en dikke knufs en lebbers.

 3. Hoi Patricia, Tatsu, Keiko, Rontu & Miyuki!!

  Hopelijk heeft Tatsu niet lang buikpijn gehad en konden jullie de volgende dag de kado’s uitpakken!!
  Hoe vonden jullie het pakket?
  We hopen dat jullie het erg leuk vonden!!

  Liefs Shennedoah, Renko & Yoshi

 4. Hoi Shennedoah, Renko & Yoshi,

  Gelukkig heeft Tatsu alleen eerste Paasdag last van zijn buikje gehad en hebben ze op tweede Paasdag de pakjes verder open gemaakt. Ze vonden het super! Door drukte nog geen stukje kunnen schrijven, maar dat doe ik deze week.

  Groetjes Patricia en een knuffel van Keiko, Rontu, Miyuki en Tatsu.

 5. Hoi, lieve Patricia,
  Vanuit een regenachtig Lelystad willen wij jou feliciteren met je verjaardag.
  Vele knufs van Anita, Ron, Manon en Colin en superdikke lebbers van Khoda en Banshu.
  Tot 3 mei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.