Yumi is in huis

Druk, druk, druk is wat we het hebben, maar allemaal met leuke dingen. Ik (vrouwtje) ga vaak naar school en dan zorgt baasje voor het thuisfront.

De laatst twee dagen zijn wij helemaal druk (baasje en vrouwtje) aan het genieten van Yumi. Yumi is een Shiba teefje dat wij zaterdag uit Denemarken “ontvoerd” hebben. Onderweg had ze veel steun aan “Leeuw”. Dit is haar steun en toeverlaat vanuit Denemarken.

20121126-210058.jpgThuis aangekomen was het huis versierd en stond er op tafel ook iets gezelligs.

20121126-210400.jpgMaar dat Yumi nu in huis is beginnen we te merken. De eerste dag was ze vrij rustig, maar vandaag heeft ze de schade al ingehaald hoor. Ze blaft zelfs Keiko, Rontu, Miyuki en Tatsu gewoon af. Maar dan we veilig van onder tafel vandaan, want stel je voor dat ze het niet pikken, dan zit je daar veilig.

20121126-210806.jpgVandaag heeft ze ook al de eerste oefeningen als huiswerk mee gekregen. Jaja, ze is al naar school geweest. Foei, goed zo en zitten is wat ze moet leren de komende dagen. Voor de oudjes een makkie, maar voor haar denken we ook wel. Volgens ons is ze namelijk heel leergierig, maar ja de tijd zal dit leren.

Voor nu is dit weer even genoeg, want ons bedje roept. We hopen natuurlijk dat we vannacht mogen doorslapen, maar ook dit zal de tijd leren.

1 gedachte op “Yumi is in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.