Hoog bezoek voor Yumi en ons natuurlijk

Vandaag kregen we hier in huis hoog bezoek. Twee studiegenootjes van het vrouwtje kwamen langs en dus ook Kynologisch Gedragstehrapeutjes. Oeps, nou moeten we (Keiko, Rontu, Miyuki, Tatsu) ons gedragen.

Hihi, niet dus, want voordat het vrouwtje thuis was had baasje de deur al open gedaan en hebben we onze ware aard laten zien aan Liesbeth en Els.

Hier was Liesbeth Yumi helemaal aan het doodknuffelen. Maar o jee, wat genoten die twee er van.

 

 

En dan Els. Ze vond Yumi heel leuk, maar toch was Rontu degene die haar hart had gestolen met haar spleetoogjes.

Na een heerlijke lunch heeft vrouwtje lekker met die twee bijgekletst en daarna zijn ze een blokje om gegaan met Yumi. Thuis gekomen was het tijd voor een stukje taart, want Liesbeth en Els haddentot nu toe alle examens binnen die ze nodig hadden voor de opleiding die vrouwtje ook aan het doen is.

Nu liggen we allemaal uitgeteld. De een op de bank, de ander op de zak enz, maar Yumi niet, die ligt in haar huisje om echt uit te rusten.

2 gedachten over “Hoog bezoek voor Yumi en ons natuurlijk

  1. Hartstikke bedankt voor de Brabantse gezelligheid lieve SCHAT, wij hebben genoten van jouw mooie roedeltje en heerlijk hondengedrag aanschouwd… Wat heb je toch heerlijke hondjes en wat gun ik je alle goeds in de wereld toe… Tot snel! XXXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.