Helemaal gewend.

Ik (Rontu) ben er weer helemaal aan gewend dat ik puppy’s heb. Als er iemand aan de deur staat joel ik die toe dat ik weer puppy’s heb en dat ze er niet aan mogen komen.

Ik lig goed om me heen te kijken terwijl ik mijn puppy’s verwen, want ik hou alles in de gaten. Keiko en Miyuki vertrouw ik namelijk ook voor geen brokje. Dit zijn dingen die ik altijd doe als ik puppy’s heb dus ik ben moeder op en top.

Met mijn puppy’s gaat het trouwens lekker hoor. Ze drinken goed en plassen en po..en gaat ook. Het teefje is zelfs helemaal op eigen kracht in het overdekte gedeelte gekropen om daar verstoppertje te spelen, maar ik had haar zo gevonden hoor, want ik verlies geen puppy uit mijn oog.

Verder wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties en het medeleven. Fijn dat er zoveel zijn die aan mij, baasje, vrouwtje, Keiko en Miyuki denken. Ik kan je zeggen dat doet erg goed.

Zo nu ga ik weer mijn melkbar openen. Daarna gaat hier vast het ligt uit, want we zijn nog niet helemaal bijgeslapen na de nacht van gisteren.

4 gedachten over “Helemaal gewend.

  1. Lieve Rontu, fijn dat je alweer helemaal mama bent en dat alles rustig verloopt. Let maar goed op allemaal want voor je het weet is er een de bak uit. Slaap lekker allemaal. Dikke knuffel Osha.

  2. Gefelciteerd met de puppy’s!

    Leuk voor jullie dat het sesam en rode puppy’s zijn, want dat wilden jullie graag. Veel succes met het groot brengen, en veel plezier.

    Dikke lebber Michi

  3. Marcel, Mariska, Simba, Ziggy, Sakai, en natuurlijk ook van onze herdervriendinnetjes op schreef:

    Zucht…wat een schatjes toch weer…wij kunnen niet wachten tot we er zaterdag in levende lijve van kunnen genieten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Gefeliciteerd met de puppy’s. Ongelooflijk, 8 puppy’s, arme Rontu. Goed uitrusten Rontu en veel eten, want je hebt je krachten nog nodig de komende tijd!! Heel veel knuffels van Yuki en zijn baasjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.