Gezichtjes.

Mijn (Rontu) puppy’s hebben natuurlijk ook allemaal een gezichtje. Baasje en vrouwtje hebben dan ook net van allemaal een foto gemaakt zodat ik ze aan iedereen kan showen.

SONY DSC

Reutje blauw, de eerste die op de wereld kwam. Bij geboorte woog hij 204 gram en vanmorgen al vroeg 249 gram. Hij kan nu al hele verhalen vertellen.

SONY DSC

De enigste dame tussen als de mannen. Teefje rood. De tweede die op de wereld kwam. Bij geboorte woog deze dame 228 en vanmorgen312 gram. Wat zal deze dame van zich af gaan moeten bijten, maar ik ga haar wel helpen hoor.

SONY DSC

Reutje groen is de derde in de rij. Hij woog bij zijn geboorte 225 gram en vanmorgen al 315 gram.

SONY DSC

 

Reutje zwart is nummer 4. Zijn gewicht bij geboorte 216 gram en vanmorgen woog hij 287 gram.

SONY DSC

Reutje grijs. De kleinste van het hele stel. Maar eigenlijk nog niet eens mijn zorgenpuppy. Bij geboorte woog hij maar 168 gram, maar hij gaat goed mee en woog vanmorgen 221 gram. Hij werd tijdens de bevalling een handje geholpen, zijn broertje wilde er erg snel uit.

SONY DSCNummer 6 is reutje wit. Deze schat kwam 7 minuten na zijn broertje grijs op de wereld. Bij geboorte woog hij 215 gram en vanmorgen 306 gram.

 

Toen was daar dat vervelende moment. Het tweede teefje. Ze woog bij geboorte 240 gram. Helaas is ze er niet meer, maar ik denk nog vaak aan haar. Dan ga ik ineens tussen de kleedjes zoeken, maar vrouwtje roept dan dat al mijn puppy’s er zijn. Ik ga ze dan tellen en kom tot 7.

SONY DSCDus hier is nummer 8, reutje paars. Wat was dat een verrassing. Ik wist echt niet dat hij nog in mijn buikje zat. Bij geboorte woog hij 217 gram. Hij is de enigste die even gewicht verloor, maar dat kwam door het vechten om in leven te blijven. Maar vanmorgen woog hij al gewoon 266 gram. Dit is dan ook mijn zorgenpuppy en natuurlijk ook dat van baasje en vrouwtje. Hij wordt extra in de gaten gehouden.

Hoe mijn puppy’s allemaal zo lekker aan kunnen komen? Nou ik open met de regelmaat van de klok gewoon mijn melkbar.

SONY DSC

Baasje en vrouwtje vinden dat er erg gezellig uit zien. Ik vind het gewoon mijn taak. Ik doe het dan ook vol overgave net als dat ik er voor zorg dat mijn puppy’s allemaal goed plassen en po..en.

Baasje en vrouwtje zorgen goed voor mij, want die zien dat als hun taak. 7 puppy’s groot brengen is eigenlijk gewoon een dubbele taak. Extra poeder door mijn water, extra vleesje (daar zitten schijnbaar ook extra dingetjes in) en gewoon altijd een volle bak brokken, maar dat laatste is wat ik altijd krijg als ik puppy’s heb. Dit alles heb ik nodig om zelf voor mijn puppy’s te kunnen blijven zorgen, maar mocht het nodig zijn dan is er al puppymelkpoeder in huis hoor.

4 gedachten over “Gezichtjes.

  1. Het zijn plaatjes Rontu! Ze zien er allemaal even mooi uit. Laat je maar extra verwennen door baasje en vrouwtje met lekker vleesje enzo. Dikke knuffel Osha.(mijn baasje en zeker mijn vrouwtjes vinden de kleine koppies op de foto’s helemaal geweldig)

  2. Ohhh GEFELICITEERD!!!!!! πŸ™‚
    Vandaag (op show in Belgium) het ‘grote verhaal’ gehoord!! πŸ™‚ Wat een nestje zeg!

    Super om te horen dat het zo goed met de puppers en moeders gaat πŸ˜‰

    Geniet ervan!!!

    Grtz, Moow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.