Lekkere dingen.

Wij hebben het er al over gehad dat ik (Rontu) en mijn puppy;s goed in de gaten worden gehouden wat het eten betreft. Niet alleen wat we eten, maar ook wat er aangekomen wordt.

Maar nu blijkt dat de mensen die naar hun puppy’s komen kijken goed voor baasje en vrouwtje aan het zorgen zijn. Ze krijgen allemaal lekkere dingen. Zo zijn waren er Donuts, Limburgse vlaai, Zeeuwse bolus en een klein vrouwtje eigen gebakken taart. O ja, er was ook nog ergens een bloemetje voor baasje en vrouwtje. Het lijkt er op dat baasje en vrouwtje er slecht uit zien, maar wij vertellen jullie dat dat niet zo is hoor. Of zouden al die mensen willen vieren dat ze een puppy krijgen? Wij denken dat het dat laatste is.

hondentaart web-logVrouwtje heeft voordat ze de zelfgebakken taart heeft aan gesneden er een foto van gemaakt, want hij zag er helemaal leuk uit.

Een Shiba pup om op te eten, nou gelukkig doen ze dat niet met die kleintjes die nu in de werpkist liggen. Maar deze pup is al helemaal op hoor.

Ook zijn er voor ons lekker dingen mee gekomen hoor. Een kluifje hier en een koekje daar. En ook aan de puppy’s wordt al gedacht. Knuffels van baasje en vrouwtje en al verschillende zakjes met snoepjes en koekjes. Lang leve het puppypakket zullen wij maar zeggen.

2 gedachten over “Lekkere dingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.