Waakhonden.

Is een Shiba een waakhond?

Nee normaal gesproken niet, maar vandaag leek het er wel op. Wij (Keiko en Miyuki) hadden afgesproken dat we alles goed in de gaten zouden houden, je weet maar nooit. En hoe wij dat deden, nou kijk maar.

Photobucket

Ik (Miyuki) hield de achterkant van het huis heel goed in de gaten en ik (Keiko) nam de voorkant voor mijn rekening. Vrouwtje moest er erg om lachen en zei dat wij toch gewoon wel waakhonden waren en dat als wij er zo bij lagen er zeker geen vreemde dingen zouden gebeuren.

Rontu lag op dat moment lekker rustig op de zak te slapen, maar dat heeft zij gewoon nodig zullen we maar zeggen en twee waakhonden is toch meer als genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.