Meten is weten.

Allereerst willen wij jullie laten weten dat hier alles zo zijn gangetje gaat. Ik (Rontu) heb nog niet meer zo'n drinkaanval gehad. Wel moet ik heel lang plassen als ik buiten ben, maar dat is dan ook het enigste.

Wat niet zoals altijd is is mijn buikje. Ze noemen me al "dikkertje dap" en als het goed is zitten de puppy's er nog 4 weken in. Vrouwtje is dan ook heel benieuwd hoe dik ik ga worden en deze keer is ze dan ook voor de gein mijn buikje aan het meten. Ze zegt dat meten is weten, maar ze weet dan nog steds niks. Hihi, dom vrouwtje! Afgelopen woensdag was mijn buikje 56 cm dik en vanavond al 57,5 cm.

Wij (Keiko en Miyuki) hebben ons vanmiddag lekker in de tuin vermaakt. In het zonnetje liggen of op de tegeles zitten en lekker wat rond kijken is ook fijn. Rontu blijft dan binnen zitten, maar dat is voor haar niks vreemds.

2 gedachten over “Meten is weten.

 1. wat een leuke verhalen en foto`s toch weer. Jullie boffen maar met zulke baasjes zeg maar wij mogen ook niet klagen hoor vrouwtje zegt dat ze binnenkort ook weer aan onze site gaat werken dan kunnen jullie zien hoe hard ik (Sakai) ook gegroeit ben ik ben al bijna even groot als papa maar wel al breder vrouwtje zegt dat ik een grote stoere boef aan het worden ben. Enne oma Rontu ik zal pootjes draaien voor al mijn ooms en tante`s in jou buikje en als de op de wereld komen zal ik wel helpen puffen hoor.

  Dikke knuffel van je kleinkind en ook van papa tante Simba onze vriendeinnetjes en de baasjes

 2. Hoi Rontu,
  Ik lees dat het goed met je gaat. Ik kan bijna niet wachten om vrijdag naar je dikke buik te komen kijken. Mooi dat alles goed blijft gaan. Je bent al op de helft. Ik hoop dat je voor ons een mooi black en tan teefje in je buikje laat groeien.

  Laat je vandaag maar lekker verwennen het is tenslotte niet voor niets dierendag.

  Tot vrijdag,
  Arie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.