2 keer gefeliciteerd.

Vandaag is het weer zover er zijn weer puppy’s jarig. Deze keer zijn het Reigan en Risshū. 1 jaar geleden zijn die geboren en zijn puppy’s van mij (Rontu) en Keiji. Jaja, bij ons blijven het onze puppy’s ook al zijn ze dat al lang niet meer.

Photobucket

Zo zag het er toen uit. O nee, ik lieg zo zag het er morgen uit, want hier zijn de kleintjes al weer een dag oud.

Wij (ja, ook Keiko en Miyuki) en ons baasje en vrouwtje willen ze feliciteren met hun verjaardag en geven hun dan ook in gedachten een hele dikke knuffel.

Verder kan ik jullie vertellen dat als alles goed blijft gaan ik over 5 weken weer pupy’s heb. Ik zou eerst aanstaande maandag met vrouwtje naar de dierendokter gaan maar omdat ik van dinsdag op woensdag vrouwtje en baasje heel de nacht wakker had gehouden is ze afgelopen woensdag maar met mij naar de dierendokter geweest.

Het verhaal aan de dierendokter luide dat ik heel veel plaste en heel de nacht op zoek was geweest naar water en dat vrouwtje het niet vertrouwde. Bij mensen kan veel drinken en plassen een teken zijn van suikerziekte of iets aan de niertjes. Er werd bloed geprikt en een plasje opgevangen en dat werd onderzocht. Na even te hebben gewacht kregen we te horen dat eiegenlijk alles gewoon goed was, maar…. Jaja baasje en vrouwtje moeten mij heel goed in de gaten houden, want het kan eventueel ook zwagerschapssuiker ( voor het geval ik zwanger ben) met pieken en dalen zijn. Ik mag niet af gaan vallen en als ik nog een keer zo’n bui heb moeten ze weer een plasje opvangen en zo snel mogenlijk bloed laten prikken om dat weer te laten onderzoeken.

Maar wat als aller eerste werd gedaan door de dierendokter was kijken of er al puppy’s in mijn buikje groeide. Eigenlijk kunnen ze dat pas bij 4 weken goed zien met de echo, maar proberen kon ze het. Haartjes op mijn buikje weg scheren en de echo aan zetten was wat ze deed en  toen…  Photobucket

Jaa, vrouwtje zag het ook gelijk, een puppy, ik ben dus zwanger! Maar toen ging er geteld worden 1,2,3 en 4. 4 puppy’s vind vrouwtje voor mij al meer als genoeg, maar nee 5 was er ook nog en toen zei de dierendokter dat er haartjes in de weg zaten en ze begon op nieuw te tellen. 1,2,3,4,5 en jaaaaa daar zag ze 6. De dierendokter keek naar vrouwtje en zei dat ze ze echt niet dubbel telde. Neeee, was het enigste wat vrouwtje kon zeggen, want ze kwam er achter dat als al deze puppy’s geboren gaan worden baasje en vrouwtje handjes te kort gaan komen. Want als, er kan namelijk omdat ik pas 3,5 weekjes zwanger ben er nog wat fout gaat met de puppy’s. Niet met allemaal maar wel met een paar. Maar er kunnen er ook nog verstopt liggen.

Ach, vrouwtje en baasje hebben gezegt dat met mij alles goed moet blijven gaan en dat ze de rest op de koop toe nemen. Ze gaan mij goed in de gaten houden en duimen draaien dat alles goed blijft gaan en ik geen rare bui meer krijg.

Ik ben dus deze week 2 keer gefeliciteerd. Woensdag met mijn puppy’s in mijn buikje en vandaag met mijn puppy’s van 1 jaar oud. Wat een feest!

6 gedachten over “2 keer gefeliciteerd.

 1. hey mama,
  van harte gefeliciteerd met de puppy’s! en ik ben vandaag ook super verwend, ik vind het eigenlijk wel heel leuk, dat jarig zijn,
  knuffel joshi.

 2. Hoi Rontu,

  Ik hoop dat alles goed gaat met jou en natuurlijk ook met de kleintjes. Wij zitten namelijk met smart op een puppy te wachten en als we door jou baasjes goedgekeurd worden willen we graag een nakomeling van jou bij ons laten opgroeien. We kunnen nu al bijna niet wachten om met jou en je baasjes kennis te komen maken.

  Tot 8 oktober,

  Arie, Anja, Elroy, Melissa en Minie

 3. Gefeliciteerd Oma met al je puppekinders! Dat zijn wel veel puppies die ze geteld hebben, super spannend hoeveel het er uiteindelijk gaan worden! Mijn vrouwtje komt straks graag een keer puppie knuffelen. Liefs Kaiya

 4. Super gefeliciteerd oma Rontu met je 4, 5 of zelfs zes puppies! We komen zeker een keer kijken hoewel ik denk ik vast niet mee mag. Dikke knuffel Osha.

 5. Woooohhh!!!! Als daar dan geen klein wondertje voor ons bij zit!!! Zou wel leuk zijn!! Dezelfde papa als Yuna!!!
  Hier nog alles rustig!! Dus nog geen lief klein baby’tje haha!!!

  Groetjes Mariët

 6. He mams!! Wat een goed nieuws!! Laat jezelf maar lekker verwennen door je baasjes.
  Bij mij gieren de hormonen ook al 2 weken door mijn lijf, ik reageer op elk mannetje wat er voorbij komt.Mijn baasje(Hanneke) zet ik lekker de hele dag aan het werk, want ik vertik het namelijk om zo’n broekje aan mijn derriere te doen!! HAha, leuk he!!
  Nou, we houden het in de gaten, hopelijk gaat alles heel goed met jullie allemaal!! Doe je de groetjes aan je baasjes??!!
  Dikke kus van mij xx Nyoko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.