Weer terug van vakantie

Afgelopen zaterdag zijn wij weer terug gekomen van onze vakantie.

Op de heenreis kreeg vrouwtje ineens de ingeving dat ze een paar Shiba’tjes die bij ons in huis geboren zijn was vergten te feliciteren met hun alweer tweede verjaardag. Ze pakte haar mobieltje en stuurde 5 smsjes. De baasjes en vrouwtje van Osha, Oyuki, Oraeko, Okayia en Okayra waren degene die het smsje kregen en die moesten hun lieverdjes een dikke kluif en een knuffel geven op die dag. Ook stuurde ze een sms naar Ziggy, dat moest van Miyuki, want ze wilde haar mannneke ook feliciteren met hun kindjes.

Bijna 3 weken lang hebben wij lekker lui gedaan. Een wandeling hier, slapen daar en brokjes happen waren de belangrijkste dingen die we deden. En waar we dat deden, nou gewoon in het huisje in Duitsland. Heerlijk was het. Ja, zelfs toen vrouwtje bessen en paddestoelen ging plukken hebben wij ons vermaakt. Alleen was het erg drijgend weer zodat we niet heel veel super wandelingen hebben gedaan, maar gewoon lekkere kleintjes.

Verder hebben we met Miyuki wat afgezien. Ze was natuurlijk ook loops en dan is het heel normaal dat ik (Rontu) en zij met elkaar spelen. Maar daar had ik echt geen zin in en dat vond Miyuki natuurlijk weer niet goed en liet dan ook van haar horen. Haar hormoontjes gierderde door haar lijfje zei vrouwtje.  zelfs zo erg dat vrouwtje zich schaamde toen we met z’n alle broodjes gingen kopen, dat was dan ook de eerste en de laatste keer deze vakantie. Gelukkig duurde het maar bijna een week en toen waren haar hormoontjes weer tot rust gekomen.

Op 3 september kregen we ’s morgens al heel vroeg een dikke kluif, sterker nog hij lag klaar toen we ons huisje uit kwamen. Slinger waren er in de kamer te vinden en dan weten wij wat er loos is. Er is er 1 jarig hoera hoera, maar wie, nou de dikste kluif was voor mij (Keiko), dus ben ik jarig. 9 jaartjes alweer, pffff, wat oud al.

De dag erna was er een vergadering over het huisje en toen baasje en vrouwtje weer thuis kwamen zeiden ze dat wij moesten gaan sparen omdat er een extra muur om het huisje heen gaat komen. We krijgen dus de komende maanden geen extra speeltje en kluifjes, maar dat zal wel were los lopen. Tenminste als we baasje en vrouwtje goed kennen. Ook werd er tegen mij (Rontu) gezegd dat het wel lekker zou zijn als ik 1 puppy extra zou maken omdat dat ook weer centjes zijn en wij onze bijdrage ook wel een mochten leveren, dus daar ben ik maar aan begonnen of het is gelukt weten we eind oktober.

Ach verder was het een fijne en lekker vakantie waarbij wij allemaal heel goed tot rust zijn gekomen. En vrouwtje en baasje zeiden dan ook dat het allemaal zo moest zijn met het weer zodat we als Rontu puppy’s in haar buikje zou hebben wij als die geboren worden er tegen aan kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.