Vrouwtje kent ons.

Vrouwtje kent ons heeeeeeel goed!

Donderdagavond vertelde ze namelijk tegen het baasje dat ze het vermoede had dat wij (Rontu en Miyuki) snel loops zouden worden. Ze had dit vermoede omdat wij anders waren dan anders. Bij Keiko kon ze de klok er op gelijk zetten; 6 maanden en 1 dag, 1 jaar en 1 dag, 1,5 jaar en 1 dag en toen mocht die naar de dierendokter. Maar bij ons is er niks van te zeggen. Dan duurt het 6 maanden voor we loops zijn, dan weer 8 en soms ook 7. Wij houden van verrassingen.

Maar toen vrouwtje gisteren thuis kwam van het werk en even wat te eten stond te maken zag ze ineens een Shiba met een sportbroekje aan en schoot ze hard in de lach. Wat ken ik mijn hondjes toch goed zei ze tegen het baasje en die vertelde op zijn buurt hoe ik (Rontu) het hem had laten ontdekken dat ik loops was. Ik had baasje ’s morgens namelijk laten zien dat ik loops was geworden door een druppel bloed op de grond te laten vallen. Hij naar onze kamer om een broekje te pakken en daar gingen we weer. Ik kreeg het commando "piep" en hup daar ging mijn rechter achterpootje omhoog en het broekje kon aan gedaan worden.

Photobucket

Nu lig ik soms lekker even op de bank, want ik vind me zelf best wel zielig. En als je hier in huis zielig bent mag je soms dingen die je anders niet mag en daar maak ik dus lekker gebruik van.

Later deze week zullen er wel 2 broekjes aan en uit gedaan moeten worden, want dan zal ik (Miyuki) ook wel weer loops zijn. Het komt eigenlijk wel heel goed uit dat het nu zover is, want over een paar weekjes komt Nagai hier logeren en dan zou het een heel gedoe zijn voor baasje en vrouwtje om ons uit elkaar te houden. Maar dat zou hun ook gelukt zijn, want ze weten precies wat ze hadden moeten doen, want wat kennen ze ons goed.

4 gedachten over “Vrouwtje kent ons.

  1. Gelukkig, dan kunnen we over een paar weken lekker spelen.Al moet ik zeggen, dat ik niet vies ben van een lekker geurtje, hoor.
    Een knuffel en een lik van Nagai

  2. Wat ben ik toch blij dat ik dat allemaal niet meer hoef mee te maken! Ach ja, over een paar maanden is nummer twee hier ook aan de beurt…. Jippie 🙂 Xxx

  3. Heyyy oma,
    wat hebben ze jou nu weer aangegeven??? ZIet er een beetje raar uit hoor vind je zonder dat rare ding toch wel leuker. Ik kom zondag lekker naar mama en jou en tante Keiko dus rust maar vast goed uit want vrouwtje noemt mij buiten mijn naam om ook schurk en wervelwind wat het ook allemaal mag betekenen.

    Dikke knuffel van je kleinzoon Sakai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.