Bezoek aan huis.

Deze week kreeg ik (Miyuki) een sms van Sakai en daar stond de vraag in of ik vanmiddag thuis zou zijn. Nou ben ik niet gek en dus besloot ik tegen vrouwtje te zeggen dat wij vandaag nergens naar toe zouden mogen gaan omdat dan Sakai een bezoekje aan ons huis zou komen brengen.

Rond de klok van 14.00 uur was het zover. Vrouwtje zag ze al aan komen en die deed de deur open en begon Sakai te roepen. Ook baasje ging mee doen en toen……. roef daar kwam Sakai aan gerend en liep zo bij hun in hun armen en begon te kroelen.

Na een tijdje te hebben gebromd tegen Sakai (hij moest zijn plekje weer vinden) hebben we hem met rust gelaten en begon hij van alles uit te spoken. Hup, op de bank om baasje Remko te pesten. Kwast hier, kwast daar. Kip ik heb je! Wat kon hij nog meer verzinnen? Dat hij aan het verzinnen is kun je op deze foto goed zien en vrouwtje en vrouwtje Mariska zitten lekker van zijn streken te genieten.

SONY DSC

Ik (oma Rontu) geloofde het wel en ging gewoon mijn eigen gangetje en ga wel weer met hem spelen als ik geen broekje meer aan heb.

Verder hebben baasje en vrouwtje een cadeautje gekregen van Mariska. Het was het eerste Nederlandstalige boek over een Shiba en weet je er staat een heel stukje over mijn (Rontu) en mijn kindjes Nagai en Nyoko in. Baasje en vrouwtje wisten natuurlijk dat dit boek uit zou komen, maar nu ze het in hun bezit hebben is het nog leuker.

2 gedachten over “Bezoek aan huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.