Lange reis.

Gisteren is het dan eindelijk gebeurd, vrouwtje zetten rond de klok van 11 uur spulletjes in de auto om naar Duitsland te gaan. Ik (Rontu) en mijn puppy’s waren de gelukkige die mee mochten. Gelijk toen we op de weg waren waar vrouwtje hard mocht rijden stonden we stil, dus Binkie en Bolle hebben gelijk kennis gemaakt met het Nederlandse fileprobleem. Na de lange reis waarin vrouwtje 2 stops maakte en mijn puppy’s geen kik gaven kwamen we aan bij ons huisje in Duitsland.

Wat vonden die twee kleintjes het daar leuk zeg, ze gingen gelijk spelen met elkaar en de speeltjes die daar liggen en hebben dat heel lang vol gehouden. Sterker nog, vandaag zijn ze daar ook nog vele mee bezig geweest.

Photobucket

SONY DSC Verder waren ze blij dat vrouwtje ook de brokjes die thuis eten ook daar hadden. Al ging er tijdens het spelen vaak wat mis en vlogen de brokjes rond hun oortjes en ook langs die van mij natuurlijk.

Buiten wandelen aan het riempje was ook leuk alleen toen Bolle met zijn pootje in een plas stapte was gelijk te zien dat hij een Shiba is, hij tilde zijn pootje op en keek er heel lelijk naar en zijn oogjes zeiden dat hij het heel vies vond, maar hij was nog niet slim genoeg om zijn pootje niet terug te zetten, de dommerd. Bergje op, bergje af, plasje en po..je doen, weiland in, weiland uit, spelen onderweg en alles in hun kopje opnemen het rondje onderlangs wandelen is een groot feest geweest.

Straks gaan we nog even wandelen en dan gaan we weer lekker slapen, want de berglucht doet hun ook goed en ze hebben dan vannacht ook heerlijk en lang geslapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.