Goed kijken.

Jaja, jullie kijken nu naar mijn (Miyuki) puppy’s en die gaan vanaf vandaag door het leven met een echte naam. Het teefje gaat Suki Miyuki Tenshi Yoi heten en dat heeft als betekenis geliefde. Het reutje gaat Sakai Ziggy Tenshi Yoi en dat betekend grens. Ook is al bekend waar ze gaan wonen. Suki gaat bij haar zus Okayra (ook een puppy van mij en Ziggy) wonen en Sakai bij papa Ziggy. Leuk toch!

Photobucket

En dan heb ik (Rontu) nog wat te vertellen. Mijn Puppy’s hebben nu bijna hun oogjes open. Bij beide zijn er al glanzende bolletjes te zien en ik denk dan ook dat ze morgenvroeg als vrouwtje het licht aan doet ze schrikken.

SONY DSC En dat is ook wat vrouwtje vanmiddag weer deed toen ze "Bolle" (ons mensenvriendinnetje Lore geeft altijd een bijnaam aan onze puppy’s) op de weegschaal legde. Als jullie goed kijken zien jullie ook wat hij toen woog. Hij heeft zijn bijnaam in ieder geval niet voor niks!

Verder gaat het hier allemaal erg goed. Wij moedertjes vinden het niet erg als de andere mama even komt kijken naar de puppy’s. Ook Keiko mag iedere dag even kroelen met de puppy’s. Ik (Rontu) vind dat niet helemaal geweldig, maar weet dat vrouwtje en baasje goed op letten. Ik (Miyuki) vind het prima dat Keiko dat doet, want ik weet hoe ze toen ik puppy was ook met mij omging, super lief, want dat is Keiko.

2 gedachten over “Goed kijken.

  1. wat een mooie namen en wat een plaatjes van foto’s, we zitten hier allemaal weer te genieten en kunnen niet wachten ze te komen bewonderen. (behalve ik Osha).Dikke knuffel van ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.