4 Knappe koppies.

Vandaag hebben baasje en vrouwtje eindelijk eens een foto gemaakt van 4 knappe koppies hier in huis. Je ziet ook heel goed het verschil van leeftijd.

SONY DSC

Hier heb je mijn (Rontu) eerste reutje. Een ondeugend manneke wat vrouwtje vannacht heeft wakker gemaakt. Toen ze beneden kwam om te kijken zat hij tegen zijn broertje aan te keffen. Hij was gisteren ook de eerste die zijn oogjes open deed en dat was dan ook de oorzaak van dat gekef, hij zag zijn broertje.  

SONY DSC

    

Hier heb je "Bolle", mijn tweede reutje. Ook hij is een dondersteen en gaat als een bezetene door de mand. Zijn oogjes zijn ook gisteren open gegaan. Vrouwtje lag dan ook gisteren op haar buik naar die twee te kijken en te lachen. Ze zei dat ze wel erg rare koppies kunnen trekken als ze wat zien.

  

 

SONY DSCHier zijn mijn (Miyuki) puppy’s. Als eerste Suki. Een echt meisje al zeg ik het zelf. Het zingen heeft ze dan ook van mij, want als ze melk ligt te drinken zetten baasje en vrouwtje heel snel de tv harder. De oogjes zijn nog dicht en dat zal ook wel nog even duren. Lekker rustig, al zeg ik het zelf.SONY DSC   

 

 

En dan de  laatste van de 4, Sakai. Een koppie zoals zijn ooms ook hebben, lekker bol. Wat zal ik van hem zeggen, nou niks, dat komt nog wel eens. Oké, hij lijkt tot nu toe wel een beetje op zijn papa, mijn vriendje Ziggy.

 

 

    

SONY DSC

En dan hier een kleine greep van al de cadeautjes die deze 4 knappe koppies al gekregen hebben. Echt leuke kraamcadeautjes van mensen die al naar de puppy’s zijn komen kijken.  

Vrouwtje heeft niet alles gepakt, maar voor iedereen is altijd wel iets. Zelfs wij en Keiko worden niet vergeten en krijgen minstens een koekje of kluifje. Veel aandacht gaat naar de puppy’s maar  ons hoor je ook niet klagen.

3 gedachten over “4 Knappe koppies.

  1. Wauw, wat hebben jullie toch knappe kinderen! Dat wist ik eigenlijk al wel, als ik zo naar mezelf kijk 🙂 Tot snel!! Dikke knuffel Xxx

  2. hoi hoi,
    wat een beestenboel bij jullie!!!
    proficiat en geniet lekker van de kleintjes env an de groten natuurlijk!
    groetjes paul, debby en nikki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.