Melkbar.

De laatste dagen hebben baasje en vrouwtje lekker van ons genoten, maar ook van onze (Rontu en Miyuki) puppy’s. Wij hebben genoten van hun en onze puppy’s hebben genoten van ons, onze warmte en onze melkbar. Want dat we melk genoeg hebben blijkt wel als vrouwtje naar de weegschaal kijkt en soms even in haar ogen wrijft.

Photobucket

Reutje 1 weegt nu al 1027 gram. Maar reutje 2 spant de kroon, want hij weegt nu al 1109 gram. Dus zeg maar eens dat mijn (Rontu) melk niet goed is… vrouwtje doet echt geen pokon in mijn water of mest bij mijn brokjes.

Ik (Miyuki) heb een speciale manier om melk te geven aan mijn puppy’s. Kijk maar hoe ik dat doe.

Photobucket

En dat dat ook goed gaat kun ook aan hun gewichten zien. Het teefje weegt nu 387 gram en het reutje weegt ook al 505 gram.

Verder hebben we vandaag nog een primeur gehad, want de oogjes zijn dan nog wel niet open, maar reutje 1 van mij (Rontu) is helemaal op eigen kracht uit de mand gekropen en er ook weer in. En nu, nu gaan we weer lekker verder met genieten van de puppy’s. Wooeeeffff, blaaffffff, waffff.

4 gedachten over “Melkbar.

  1. Jezus zeg, die puppies worden echt vet!! Bij mama Miyuki ziet het er wel gezellig uit in de mand! Knap hoor, dat er al een puppy rond kruipt. Wat gaat het toch snel he. Liefs Kayra

  2. Volgens mij zit er geen melk in de bar maar slagroom! Tjonge wat een dikzakken zeg. Ik vind die krokodil wel erg spannend. Dikke Knuffel Osha.

  3. Wouw wat groeien ze snel zeg volgens mij krijgen de nieuwe baasjes geen pup mee naar huis over een paar weken maar een heuse hond hahaha. Wel erg knus hoor Miyuki hoe jij ze melk geeft. Wij komen deze week weer kijken naar die hardgroeiers.

    Knuffels van ons

  4. Hoi mama, bij ons lag je er ook wel eens zo bij, alleen dan werd je bedolven onder 5 puppy’s. Geniet maar lekker van de rustige puppy-tijd! En oma…groeien ze echt niet te hard?? 1100 gram?!!! Knuffel van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.