Knus.

Vandaag was het hier een knusse bedoeling. Vrouwtje was bijna heel de dag thuis en toen ze even weg was ging ze mooie kleedjes kopen om onze mandjes (ik (Miyuki) ga vanavond ook in mijn mandje slapen) weer op te fleuren. Oké ze had ook nog gewone boodschappen gedaan, maar dat is soms ook nodig. Toen ze thuis kwam werden de kleedjes gewassen en even later werden ze in onze mandjes gelegd en dat wij (Rontu en Miyuki) ze mooi en lekker zacht vonden was te merken, want we gingen er heerlijk op liggen.

Photobucket

Hier lig ik (Rontu)samen met mijn puppy’s te genieten en je ziet het jong geleerd is oud gedaan.

Photobucket

Dat ik (Miyuki) net als mama Rontu een trotse mama ben is ook wel te zien. Ik ga zelfs ook al een beetje jodelen, net als dat mama Rontu doet als er bezoek komt. En vanmiddag hebben we dus gejodeld, want ineens werd er door vrouwtje de deur open gedaan en kwam Mariska samen met Simba en mijn vriendje Ziggy binnen. Ziggy kwam me gelijk een knuffel geven en zei dat hij heel trots op mij was.

En ik (Keiko) ben er ook nog hoor. Ik heb ’s avonds de mazzel dat ik alleen mee naar boven mag en dat baasje mij een beetje zielig vind omdat hij denkt dat ik te weinig aandacht krijg. Ik laat hem lekker die gedachten houden en soms mag ik lekker bij hem op het bed slapen en dat vind ik natuurlijk niet erg. Vannacht heb ik voor het vrouwtje haar bedje warm gehouden, want als zij met Miyuki op straat liep in de regen en een beetje koud weer terug kwam vond ze het vast lekker dat haar bedje ook niet koud was. En daar was ze heel blij mee, zeker na de 4 ronde wandelen in de regen.

Puppy’s kijken vind ik super leuk om te doen en ik krijg er dan ook geen genoeg van.

Photobucket

Ik mag dan wel niet kroelen met ze als Rontu en Miyuki er bij zijn, maar dan ga ik gewoon lekker voor de puppyren liggen en geniet. Maar als ze eens weg zijn met het baasje of vrouwtje geef ik ze stiekem een kusje.

2 gedachten over “Knus.

  1. Ik zou die pupp’s ook wel een kusje geven, zulke schatjes zijn het.
    Gerbrich heeft er al erg veel zin om die puppy’s te mogen kroelen!
    En namens ons allemaal GEFELICITEERD!!

    Veel kusjes van Michi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.