Niet schrikken.

Gisteren had het vrouwtje het er al over dat het leven snel gaat. Maar wat zijn nou 11 dagen, nou het verschil tussen de puppy’s van Rontu en Miyuki.

Als ik (Keiko) naar die kleintjes kijk weet ik niet wat ik zie. Twee super beren in de ene mand en twee kleine beertjes in de werpkist. Ik heb dan ook aan vrouwtje gevraagd om dit even op de foto vast te leggen en dat heeft ze gedaan toen baasje gisteren even met mij, Rontu en Miyuki op straat was.

Photobucket

En zijn jullie geschrokken? Nee, toch zeker. Vrouwtje had alle 4 de puppy’s even samen in de werpkist gelegd en die 2 van Rontu gingen gelijk op die 2 van Miyuki af tenminste dat vertelde vrouwtje tegen het baasje toen we weer binnen waren. Ze hadden echt zoiets van wat is dat daar dan, hé dat zijn soortgenootjes. Zouden ze straks als ze wat groter zijn lief met ons gaan spelen? We zulen het zien en jullie ook.

4 gedachten over “Niet schrikken.

  1. Wat een geweldige foto’s en wat groeien ze toch hard. Maak maar veel foto’s dan kunnen we elke dag genieten!!! Groetjes Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.