Weer 2 puppy’s!

Miyuki heeft vannacht weer een paar mooie puppy’s op de wereld gezet. Stiekem had er eentje zich verstopt tijdens het maken van de echo.

De eerste, een rood teefje (rood strikje) “zag” om 01.15 uur het licht en woog 193 gram. We zagen gelijk dat Miyuki nog niet klaar was met bevallen.

Het tweede puppy kwam om 02:45 uur op de wereld en woog 252 gram. De geboorte van dit reutje (blauw strikje) was geen pretje, zowel voor Miyuki als voor ons niet. Gelukkig waren we dit snel vergeten toen we zagen dat er alles op en aan zat en gelijk begon adem te halen. Nog nabibberend genoten we van het gezinnetje.

Photobucket

Deze dag zullen we dus nooit meer vergeten. Een dag vol feest, want ook het mensenneefje Mauro van Keiko, Rontu en Miyuki is vandaag jarig. 5 jaar al weer, wat gaat het toch allemaal snel.

En dat het snel gaat dat blijkt wel als we in de mand van Rontu kijken en daarna even in de werpkist van Miyuki. Wat zijn die twee reutjes van Rontu dan groot geworden in 1,5 week.

12 gedachten over “Weer 2 puppy’s!

 1. Gefeliciteerd met je knappe kinderen Miyuki jammer dat we de bevalling niet mochten meemaken maar we zijn allang blij dat alles goed is met jou en de kids. Geef ze alvast een knuffeltje van ons.

  Kus van Simba, Ziggy en Mariska

 2. Wauw, 2 puppies! Wat een leuke verrassing zeg! Gelukkig stelt iedereen het goed. We komen snel een keertje kijken hoor. Liefs Kayra

 3. Joepie !!! een broertje en een zusje erbij. Gefeliciteerd. Laat teefje rood wel haar pootjes heel houden… Dikke knuffel Osha.

 4. Yes, een klein zusje en broertje!!! Gefeliciteerd mama (toch jammer dat er geen witte bij zit hoor, iedereen vindt mij geweldig!) en geniet van de kleine kruimels. Dikke knuffel van Yuki.

 5. Hoi (half)zusje.
  Wauw, weer al van die mooie pups! Knap gedaan, hoor. Veel geluk met dit mooie stel en ook je baasje en vrouwtje van harte gefeliciteerd!
  Dikke knuffel van Nagai

 6. patrica en remco proficiat met deze schatten van puppies en ook met de andere aanwinsten neem ze maar mee naar usselen en laat ze daar maar is bewonderen.
  natuurlijk als ze kunnen lopen.
  groetjes van ons uit schijndel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.