Dikke buik

Had vrouwtje ruim twee weken geleden een foto van mij (Rontu) met mijn dikke buik voor jullie nu is de beurt aan mij (Miyuki) om mijn buik te showen.

Photobucket

Vroutje denkt dat ik bijna plof, want ze vind mij wel erg dik. Vrouwtje denkt dan ook dat het niet lang meer gaat duren dat mijn puppy’s op de wereld komen. Maar ja, ik hou het lekker spannend, want daar heet ik Miyuki voor.

Vandaag is het dierendag en dat wil zeggen dat de diertjes verwend worden. Nou de goudvis Blub heeft een schone kom gekregen en lekker eten (niks nieuws, maar toch). En wij worden het hele jaar door verwend en dus is deze dag voor ons ook niet zo bijzonder. Voor de puppy’s zou het de eerste dierendag zijn die ze mee maken, maar die merken er nog niks van, dus ook daar werd niks voor gedaan.

2 gedachten over “Dikke buik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.