De namen van de puppy’s.

Vandaag heeft vrouwtje de brief van de Raad van Beheer ingevuld en terug gestuurd naar hun. Daar op stonden de namen van de puppy’s. Als de chipper komt gaat hij de namen aan de pup koppelen, maar hoe ze gaan heten is bekent. We hebben straks een RisshÅ« Keiji Tenshi Yoi en een Reigan Keiji Tenshi Yoi. RisshÅ« betekend begin van de herfst en aangezien ze op 25 september geboren zijn is dat aan het begin van de herfst. Reigan betekend koele blik en of dat waar wordt weten we niet, want de oogjes zijn natuurlijk nog niet open.

Verder gaat het allemaal erg goed met de puppy’s maar natuurlijk gaat het met ons ook goed. We gaan ook al weer met z’n drietjes gelijk naar buiten. In het begin dat de puppy’s er waren ging dit niet, we konden niet gelijk door de deur heen zonder te mopperen op elkaar. Maar het is langzaam maar zeker weer goed gekomen.

Gisteren is hier de boel verbouwd door baasje en vrouwtje. Of zal ik zeggen dat ik (Rontu) ben verhuisd met mijn kindjes. Vrouwtje heeft eerder deze week een mand gekocht en daar wonen wij nu in. En wij vinden dat helemaal niet erg, want kijk ons maar eens een gezellig gezinnetje zijn.

Photobucket

Dit alles is omdat Miyuki ook snel puppy’s gaat krijgen en dat moet natuurlijk wel in de werpkist gebeuren. Ook moet ze daar dan even aan wennen en dat kan vanaf nu gebeuren. En als de puppy’s dan ook bijna een week oud zijn krijgt ze ook zo’n mand samen met haar puppy’s.

6 gedachten over “De namen van de puppy’s.

 1. wat een mooie namen die horen natuurlijk ook wel bij de mooie puppy’s. Oma woont nu wel supermooi zeg met haar 2 jongens. Ze zijn weer dikker geworden zo te zien. Knuffel Osha.

 2. Hallo oma, geef je puppy’s niet teveel melk oma!? Ze groeien veel te hard, kijk dat lekkere dikke buikje eens ! Nog even en ze waggelen die mooie mand uit. Geef de kleintjes een dikke knuffel van Yuki!!

 3. He zusje, wat een twee prachtige pups heb jij gekregen zeg!
  Ook Banshu zat jaloers te kijken, maar was ook weer heel blij.
  Van onze baasjes moet ik jou en al je huis genoten heel erg feliciteren met deze mooie gebeurtenis.
  Groetjes en voor jou een dikke knuffel lieve zus.
  KHODA.of eigenlijk RAFU.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.