Groeien als kool.

Die kleintjes groeien als kool, want kwamen ze op de wereld met een gewicht van 231 gram, daar is nu niks meer van te zien. Net heeft vrouwtje ze even gewogen en ze wegen nu beide 417 gram. Leuk dat ze alle twee even veel wegen, dat komt niet zo vaak voor, ze delen dus de melk goed.

Photobucket

Verder zijn ze erg lief, ik (Rontu) hoor ze niet. Oja, toch wel. Als ze liggen te drinken hoor ik ze tutteren en als ik ze laat po..en dan kreunen ze. Kroelen is het liefste wat ze doen en dat ind ik niet erg hoor.

Keiko zit weer iedere dag voor de wasmachine of droger, want ze denkt weer dat vrouwtje de puppy’s daar ook in doet als ze de werpkist schoon maak, maar ik weet beter hoor, want die kleintjes liggen dan gewoon bij mij.

En Miyuki, die wil het leifste voor mijn puppy’s zorgen, maar ik doe het liever zelf, want dan kan zij haar krachten sparen voor haar eigen puppy dat volgende week komt.

6 gedachten over “Groeien als kool.

  1. het blijft leuk!! maar dat hoef ik jullie niet te vertellen, aangezien dit het zoveelste nestje is 😉
    wat ik mij afvroeg; hebben de mannen al een naam? (of heb ik iets gemist met lezen..?)

  2. Zo,zo die groeien echt wel snel. Maar ja zij hebben alle ruimte bij de melkfabriek ik moest alles delen met mijn zusjes en broertjes. Tante Keiko dat is niet slim van je. En mama Miyuki ik word steeds nieuwsgieriger. Super knuffel aan allemaal Osha.

  3. Gerrie; je hebt niks gemist hoor. De namen komen aan het eind van deze week en dan weten we nog steeds niet wie wie is, want dat wordt pas bekend gemaakt als de chipper komt.

  4. Hallo oma, wat zijn jouw puppy’s een schatjes. Grappig dat ze even zwaar zijn, maar ze moeten nog flink groeien willen ze mijn gewicht krijgen:9,8 kg!! En mama, je hoeft niet af te kijken bij je moeder: je kunt al heel goed zelf puppy’s grootbrengen. Dikke knuffel van Yuki.

  5. Wat een flinke jongens zijn het al! Nog even wachten en dan kan ik met ze spelen! Wel lief dat ze alles zo goed met elkaar delen. Keiko: goed dat je de lakens toch even controleert voor vrouwtje ze in de wasmachine doet. Er moest maar eens een puppie tussen zitten! Tot snel! Liefs Kayra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.