Toch fijne dagen.

Jullie zullen wel denken, wat is daar aan de hand, waar blijven ze nou weer. Nou het zit zo.

Afgelopen maandag kreeg vrouwtje een telefoontje van oma of ze even mee wilde rijden naar het ziekenhuis voor een filmpje. Nou dat deed vrouwtje dus en toen begon het allemaal.

Oma moest in het ziekenhuis blijven, want er was iets echt niet goed met haar hart, wat wisten ze toen nog niet, maar pilletjes en een flesje met water deden wonderen. Maar er moest toch nog even in haar hartje gekeken worden en dat heeft de hartjesdokter dus gisteren gedaan. Vrouwtje zei dat oma een hartinfarct gehad heeft en dat er een ader verstopt zat en dat de hartjesdokter die heeft open gemaakt met een ballonnetje en een buisje. Knap toch, dat dat kan. Ergens anders is er ook nog een ader een beetje dicht, maar dat kon de hartjesdokter nog niet open maken. Oma is vanmiddag weer naar haar eigen huisje gemogen. Wij wilde ook wel bij oma op ziekenbezoek om haar te knuffele, maar wij hondjes mochten niet in het ziekenhuis komen. Dus oma, we komen snel even kroelen, want wat zijn wij geschrokken zeg.

Wij deden dan ook heel deze week lief voor het vrouwtje en baasje. Ook al mochten wij maar kleine rondjes wandelen en ook maar 3 keer op een dag, wij deden niet moeilijk. Vrouwtje was ’s middags namelijk pas laat thuis en rook naar oma. Spelen was er ook niet echt bij, want als wij dat dan wilde was vrouwtje aan het bellen en wisten wij dat we stil moesten zijn. We voelde de spanning aan!

Maar weten we nu dat alles nu weer goed is. Oké oma moet nog verder de oude worden, maar toch, voor nu kan het niet beter. Dus nu kunnen we iedereen fiijne Kerstdagen een een leuk 2009 wensen, want wij gaan het ook gewoon vieren.

Photobucket

Dus dit is dan ook de kerstkaart die vanuit hier gestuurd is. Deze foto is ook een paar weken geleden gemaakt. Voor de mensen die vrouwtje vergeten is een kaartje te sturen is dus deze. Want dat ze er wat vergeten is kan zijn, want toen ze het telefoontje van oma kreeg was ze bezig met die kaarten schrijven. Ook kan het zijn dat de kaart te laat binnen komt, want morgen gaan we de laatste naar de brievenbus brengen.

En nu gaan we hopelijk weer leuke dingen beleven, want dit was geen leuke week.

4 gedachten over “Toch fijne dagen.

 1. Wij zijn blij te horen dat oma weer thuis is. En wat zijn jullie toch ontzettend lief geweest voor jullie baasje en vrouwtje daar verdienen jullie wel een hele dikke knuffel voor. Het is wel een erg mooi kerstkaartje geworden hoor. Nog drie nachtjes slapen…..

 2. Hoi Keiko ,Rontu en Miyuki

  Ik ben Fay jullie nieuwe buurhondje . Gisteren hebben jullie mij al even gezien ,
  toen was ik nog wat bang . Mijn baasjes hadden me net opgehaald . Gisteren en vanmorgren ben ik wat vriendjes tegengekomen dat vond ik erg leuk .
  Hopelijk gaan wij ook vriendjes worden dan
  kunnen we samen spelen . Tot gauw dan maar .

  groetjes Fay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.