Honden Kerstavond.

Wat wij hier vanavond gaan doen. Een Honden Kesrtavond vieren, want als het goed is komen Mariska, Simba en Ziggy. De planning is dan om samen wat te eten, de baasjes dan. Daarna worden er films gedraaid waar naar gekeken gaat worden. Wandelen doen we wanneer het kan, tussen de films door dus. De films die gedraaid gaan worden staan allemaal in het teken van honden. Oké ze zijn niet allemaal even leuk en dan bedoelen we dat er vervelende dingen met de honden gebeuren, maar het zijn wel mooie films waar regelmatig een traantje bij weggepinkt gaan worden.

Morgen gaan we eerst uitslapen. Dan ontbijten en als het weer mee wilt werken gaan we ook nog het bos onveilig maken. Als we dan thuis komen wordt er weer een film op gezet en als die af is gelopen gaan Mariska, Simba en Ziggy weer naar huis om daar de rest van de eerste Kerstdag door te brengen. Wij gaan dan naar de papa en mama van het baasje om daar lekker te eten.

Overmorgen gaan baasje en vrouwtje eerst naar het feestje van ons mensenvriendinnetje Moïse. Om 16.00 uur worden ze in een restaurant verwacht en daaarna worden wij opgehaald om samen met baasje en vrouwtje naar opa en oma te gaan waar we met een paar ooms en tantes cadeautje gaan uitpakken.

En dan pppfff uitrusten.

2 gedachten over “Honden Kerstavond.

  1. Mooie plaatjes allemaal weer hoor. Lekker met al die sneeuw. Maar we mogen er niet op reageren? Ik weet dat nog ja van die kikker, ik stond in de winkel en dacht, hee dat is zo’n kikker die tante Keiko ook gehad heeft!

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.