Verhuisd.

Het is baasje en vrouwtje gelukt om voor mij (Miyuki) en mijn puppy’s een ander huisje te vinden. Een paar weken geleden ben ik in mijn vakantiehuisje getrokken, maar ik was het daar onderhand wel beu. Ik heb dus gevraagd of ze iets anders konden gaan zoeken voor de laatste 2,5 weken en het is ze gelukt. Kijk maar eens waar wij nu met z’n alle wonen.

Photobucket

Gezellig toch! We hebben zelfs een aanbouw. Het eertse huisje is dat van tante Keiko en de aanbouw is het huisje van mij.

Verder gaat hier alles goed hoor, de tuin is weer po.pje schoon, de plantjes zijn er weer gezellig en ga zo maar door. Het geen wat wat minder gezellig isvoor mijn puppy’s is dat ze vrijdagmiddag bij de dierendokter moeten komen. Ze krijgen dan hun eertse spuitje. Daarna mogen mijn puppy’s lekker met mij op straat gaan wandelen. Volgende week woensdag komt de chipper langs, dan krijgen ze weer een spuitje waarmee de chip wordt ingebracht. Dat is dan weer niet zo fijn, maar dat zijn dan ook de enige twee dingen die niet zo leuk zijn.

Wat wel leuk is is een ritje naar de stad, naar school wandelen, naar vrouwtjes werk, met onze mensenvriendinnetjes spelen. Maar het allerleukste is het weekendje vakantie, Duitsland is het land waar ze naar toe gaan, voor de bekende van ons, we gaan naar ons huisje. Dus hopelijk gaan mijn puppy’s rustig aan doen de komende dagen, want ze gaan het nog druk zat krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.