Leuke Dierendag.

Dierendag hier in huis is eigenlijk niks bijzonders, maar vandaag toch wel een beetje. Wij (Keiko en Rontu) hebben genoten van Miyuki die op een leuke manier met haar puppy’s aan het spelen was, want kan pijn dan toch veel doen. Gelukkig ziet het wondje er nu niet meer zo erg uit en gaat de verzoring van het wondje door het vrouwtje goed en makkelijk. Miyuki ziet er volgens ons het nut van in en laat het gewoon gebeuren.

Photobucket

De puppy’s hebben vandaag de lol van een speeltje in gezien en hebben zelfs al een paar speeltjes van ons gestolen. Waar moet dat met die kleintjes naar toe?

Photobucket

Maar even over Dierendag. Wij vieren iedere dag Dierendag. Krijgen speeltjes als vrouwtje iets leuks ziet, krijgen kluifjes en snoepjes als ze denkt dat wij dat vediend hebben en een aai over onze bol krijgen we zo veel dat het soms niet bijzonder meer is. Dus klagen hoor je ons niet en we genieten nog een paar uur van deze Dierendag en gaan op naar de volgende, morgen dus. Oja, papa Ziggy was hier ook nog even vandaag. Hij kwam naar zijn kindjes en zijn meisje kijken. Photobucket

2 gedachten over “Leuke Dierendag.

  1. Hahaha wat hebben jullie het toch goed zeg net als ons dus wij worden ook altijd verwend door het vrouwtje. Met Simba gaat het gelukkig ook weer goed ze heeft alweer op een botje liggen kauwen en is gelukkig ook weer vrolijk. Wij danken jullie voor de goede zorgen en wensen jullie voor morgen weer een leuke dierendag.

    Knuffie`s van ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.