Super “hotel”.

Hier even een berichtje vanuit Lelystad, waar ik (vrouwtje) in een super "hotel" verblijf. Zo als baasje al zei zit ik hier voor de instructeurscursus IIa. Ik heb vanmorgen mijn eerste les al moeten geven en het is nog goed gegaan ook. Iedereen snapte mijn theorie en de praktijk werd ook nog goed uitgevoerd. Wat moet ik nog meer? Nou niks zou je zeggen, maar…. ik zou nog een ding willen.

Wat dat is weten jullie waarschijnlijk wel, KROELEN! Ik heb hier natuurlijk wel 2 Shiba’s waar ik mee kan spelen en kroelen, maar….. dat zijn toch niet Keiko, Rontu, Miyuki en de 5 puppy’s.
Ik heb dan vanmiddag toen de les afgelopen was voor alle puppy’s een speeltje gekocht en daar ga ik ze als ik thuis kom lekker blij mee maken. Voor Keiko, Rontu en Miyuki heb ik heerlijke snoepjes gekocht en die zijn dus ook helemaal blij als ik thuis kom.

En nu, ga ik maar weer lekker met Khoda (het broertje van Rontu) en zijn maatje Banshu kroelen en straks gaan we nog even wat wandelen. Mijn bedje zoek ik vanavond vroeg op, want gisteren (of moet ik vanmorgen zeggen) was het wel erg laat omdat we hier lekker zaten bij te kletsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.