7 jaar.

Vandaag is het dan zover, ik ben weer jarig. Ik kwam vanmorgen mijn huisje uit en daar lag weer een cadeautje. Dat gebeurd maar 1 keer per jaar en als dat zo is dan betekend dat het die dag mijn feestje is. Vandaag is het de zevende keer en dat betekend dus dat ik 7 jaar ben. Maar het is nog niet aan me af te zien hoor.

Photobucket

Hier zien jullie mijn cadeautje, een kikker met wel een hele dikke buik. Je zou haast zeggen dat hij ook puppy’s moet krijgen, want die buik lijkt verdacht veel op die van Miyuki toen daar nog haar puppy’s in zaten.

En toen ik nadat ik even samen met het baasje met mijn speeltje op het bed had gespeeld beneden kwam waren daar natuurlijk ook weer de slingers en de ballonnen. Ik heb er nu al zin in om die ballonnen kapot te maken, want dat mag ik vanavond, want het is tenslotte mijn feestje.

Ik vier vanmiddag trouwens mijn eertse echte hondenfeestje, samen met Rontu en Simba en Ziggy (jaja, de papa van de pupy’s van Miyuki en natuurlijk is het ook het vriendje van Miyuki) gaan we naar het bos om daar even lekker te ravotten.

Arme Miyuki, die mag niet mee, want die moet bij haar puppy’s blijven om ze te laten drinken en af en toe te laten plassen en p…en.

5 gedachten over “7 jaar.

  1. En heb je een leuke dag gehad Keiko.
    Ja, al 7 jaar wat gaat het toch allemaal snel.Ook jij wordt volgend jaar een veteraantje,geef niet hoor Opa is en blijft gek op je.
    Doei lieve Keiko.

    Liefs en een dikke knuffel van Opa Daigomi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.