Gekkenhuis.

Ppffffff, wij zijn nog steeds moe van gisteren, want toen was het hier in huis echt een gekkenhuis, tenminste ´s middags was het hier een gekkenhuis. Rond de klok van 12.30 uur ging de deurbel en gelijk herkende we de stemmen van de mensen die aan de deur stonden.

Pict8874_aZou het zo zijn, jjaaa de deur ging open en daar kwam Nagai binnen lopen en wij gelijk achter hem aan. Ook waren zijn baasjes en vrouwtjeser, die kwamen hem even hier brengen om zelf even daarna lekker hier in Breda te gaan winkelen. Leuk toch.

Maar na een half uurtje wisten baasje en vrouwtje weer waarom ze blij waren dat hij en zijn zusje ook al weer weg waren, kefen, blaffen, keffen, ja dat was wat die heel erg goed konden en Nagai kan dat nu nog steeds goed. Enhu, niet alleen hijnatuurlijk, want ik (Miyuki) laat me natuurlijk onderblaffen en zetten ook mijn stembanden in werking. Ik sta er om bekend dat ik op een hoge toon blaf en kef, maar vandaag heb ik laten horen dat het nog wel een toontje hoger kan. Zo zijn we dan ook bijna heel de midag bezig geweest.

Pict8883_a

Ook kwam Lore (een van onze mensenvriendinnetjes)even langs, ze was natuurlijk ook erg benieuwd hoe hij er nu uit zou zien. Nou dat hij haar nog herkende was een ding wat zeker was, wat was hij blij, zijn kontje hing op de grond, een kwispelend staartje en zijn oortjes in zijn nek, gewoon een blije Shiba dus.

Verder was het erg leuk om de lichaamstaal van honden weer eens goed te bestuderen. Opgetrokke lipjes, oortjes die alle kante uit stonden, oogen die spraken, en zo kan ik natuurlijk nog wel even door gaan. Wat is het toch fijn dat wij elkaars taal zo goed begrijpen en voor hetvrouwtje is het een goede herhaling voor de cursus die over 3 weken weer van start gaat.

Pict8891_a

Kijk maar eens en zeg maar wat jullie van deze foto vinden, of wat wij aan elkaar te vertellen hebben.

Verder hebben we natuurlijk ook wel gewandeld, maar helaas de boswandeling is niet door gegaan, lang leve de modder. Ook hebben we af en toe geslapen en dat was dan fijn voor de oortjes van het baasje en vrouwtje, dan hadden die ook even rust. Maar spelen dat was wat we toch eigenlijk heel de middag wel gedaan hebben. Zo erg dat ook de hele speelgoedbak leeg was en de vloer helemaal vol lag.

Photobucket

Na al die drukte in het gekkenhuis moest er nog een foto gemaakt worden van ons allemaal, maar dat was niet zo makkelijk, dus heeft vrouwtje maar even geholpen, want ja stil zitten voor Nagai en mij (Miyuki) was nog steeds erg moeilijk, want we wilde nog steeds spelen. Voor de rest hebben we heel de avond geslapen en gedroomd om rond de klok van 22.30 uur ons huisje in te gaan om daar verder te slapen en te dromen. En vandaag, ja dat hebben we al gezegt, lekker niks gedaan en uitgerust van gisteren.

2 gedachten over “Gekkenhuis.

  1. Een gezellig drukte dus.
    Maar Nagai is een flinke jongen geworden hoor.Leuk om hem weer even tezien.
    De foto’s zijn weer als vanouds, leuk dus.

    Doeiiiiiiiiiiii

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.