Veel mee gemaakt.

Pict8196_smallWij hebben de afgelopen 2 dagen veel mee gemaakt.

Zaterdag hebben we eerst lekker uitgeslapen, maar dit wel op een bijzondere plaats kijk maar eens waar ik (Nyoko) dat doe. En nu gaan we even 2 jaartjes terug en kijk eens hoe ik (Myuki) aan het uitslapen was.Miyuki

Toen we uitgeslapen waren kwamen eerst de nieuwe baasjes van Nyoko kroelen met ons en naar haar komen kijken. tegen de tijd dat die weg gingen hebben we met z’n alle een blokje gelopen en we moeten zeggen dat was super leuk. Even later stapte baasje, vrouwtje, Rontu en haar puppy’s in de auto om naar onze mensenvriendinnetjes Moïse en Quinty te gaan. Hun papa en mama zouden op Rontu en haar puppy’s passen terwijl ons baasje en vrouwtje op hun kindjes deden passen in de Winter Efteling. Wat hebben die het leuk gehad als we die verhalen moeten geloven, maar wij (Keiko en Miyuki) hebben het heerlijk rustig gehad zo met z’n tweetjes. We mochten lekker vrij beneden blijven en dat zonder die twee ettertjes van een puppy’s, heerlijk.

Zondag hebben we eerst baasje uit gezwaaid, want die staat als het goed is nu lekker op het snowbaord in Oostenrijk in de sneeuw. Daarna hebben we nog even lekker geslapen met z’n alle, lekker op de bank op het kleedje van het vrouwtje (dat kan nu lekker zonder dat baasje het ziet!). Toen we wakker werden en een plasje hadden gedaan kwam even later ons mensenbuurmeisje Lore weer. Even denken, we denken dat die pas en dag of 4 niet geweest is vanaf dat de puppy’s gekroeld mogen worden, een echte vriendin dus. Ook toen zijn we met z’n alle gaan wandelen, wat een heerlijk weertje was het trouwens. Rond de klok van 14.00 uur kwamen de nieuwe baasjes van Nagai kroelen en spelen met ons. Weet je die beginnen we al echt te herkennen als voor de voordeur staan en ze horen. ‘S avonds zijn we aan het ravotten geweest met z’n alle, vrouwtje werd bijna gek. 5 vliegende Shiba’s door een kamer en deze keer werd er ook nog bij gezongen, wat was dat weer eens leuk.

Maar vandaag doen we het rustig aan, want vanavond gaan vrouwtje, Nagai, Nyoko en ik (Keiko) weer naar school toe en dat zal ook wel weer een hele belevenis worden met die twee kleintjes erbij.

3 gedachten over “Veel mee gemaakt.

 1. Inderdaad zeg wat een drukte allemaal bij jullie.En dan moetje wel even uitrusten in de krantenmand.Maar wel weer een leuk fotootje hoor van de kleine.

  Doei Ine

 2. Goh Patricia wat zul jij het druk hebben in je eentje met zulke wildebrassen in huis. En Remko maar lekker relaxen in de sneeuw. We zijn wel benieuwd hoe Nyoko en nagai het op school vonden wij hebben het weer leuk gehad en zijn net thuis van school.

  Tot gauw

 3. Ze zijn echte pupjes van mama Rontu als je zo de foto’s ziet,schitterend!!!!!!
  Wat heb je een hoop te beleven en op te nemen als je zo klein bent,wat zou er in hun hoofdjes omgaan?????

  Groetjes en knuffels,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.