Verbouwing.

Vandaag zijn we weer op pad geweest, eerst een blokje wandelen samen met mama Rontu en vrouwtje. Daarna zijn we weer even in de auto weg geweest. Vrouwtje stapte uit en liet ons heel even zitten en toen kwam ze ons halen. We mochten mee ergens naar binnen en weet je het rook daar wel erg naar het vrouwtje, teminste als ze ’s middags thuis komt van haar werk heeft vrouwtje een appart luchtje bij en ze zegt dat het brood is wat we ruiken. We waren dus op vrouwtjes werk en zijn daar even naar de kantine geweest waar we door een paar collega’s gekroeld werden en daarna zijn we langs de afdeling geweest waar vrouwtje werkt, het rook daar wel erg lekker en warm was het er ook.

Vanmiddag hebben we nog een stukje gewandeld, ver was het weer niet, want we hebben nog genoeg te zien en gaan dan ook gewoon even zitten om te kijken wat het allemaal wel niet is. Mensenkindjes op fietsjes, papa en mama met een mensenkindjeswagen, grote auto’s (vrouwtje noemde het een bus) en ook nog een andere hond. Die andere hond heet Storm en is de poes van de buren (teminste als we het vrouwtje moeten geloven) en we vielen bijna om toen we hem zagen, want die zat wel erg hoog op een muur.

Net hebben baasje en vrouwtje een verbouwing gedaan en mama Rontu is ineens helemaal blij. Op de plaats waar heel de tijd onze kist gestaan heeft staat nu het huisje van mama Rontu.

Photobucket

Maar de kleedjes die heel de tijd bij ons hebben gelegen liggen er nu ook nog en ook al onze speeltjes, dus we zullen er wel snel aan wennen dat het een beetje anders is. Baasje en vrouwtje hopen dat we nu nog net zo goed slapen als dat we de afgelopen nachten hebben gedaan, want vanmorgen was het 7.20 uur toen we wakker werden, baasje was degene die ons wakker maakte toen hij zijn bed uit kwam, nou kwam dat leuk uit, want hij had ons gisteren avond 22.50 uur ook het laatste plasje laten doen.

1 gedachte op “Verbouwing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.