Puppy’s kijken.

Gisteren avond hebben wij (Keiko en Miyuki) eens even een tijdje naar de puppy’s van Rontu zitten kijken. Samen met het vrouwtje mochten we de puppy’s even van wat dichterbij bekijken. Ik (Miyuki) ben maar bij vrouwtje op schoot gekropen, want ik ben net te klein om goed over de rand van de werpkist te kunnen kijken. Ik (Keiko) weet al hoe puppy’s er uit zien, dus ben ik maar achter Miyuki gaan staan.

Pict7707a

Wat een wonder is het toch dat dit uit een buikje kan komen. En wat is Rontu trots op haar puppy’s, een geweldige moeder dat is ze op het moment. Ze verteld iedereen die in de buurt komt dat ze er vanaf moeten blijven en dat alleen baasje of vrouwtje ze even mag pakken om te kijken of alles nog wel goed is met ze en alles is goed, dus baasje en vrouwtje hoeven ze ook niet vaak op te pakken.

Maar de puppy’s hebben natuurlijk ook een gezicht, dus heeft vrouwtje daar even een foto van gemaakt en hier komen ze.

Pict7710a

Dit is het reutje dat ondertussen al aardig is aangekomen, want hij weegt nu 352 gram. Hij weet mama Rontu erg goed te vinden en als ze even wat verder weg is dan laat hij zich wel horen en dan gaat mama Rontu natuurlijk gelijk naar hem toe.Het gaat dus helemaal lekker met hem. Pict7711a .

En dan het teefje, ook die is al lekker aangekomen, 302 gram is hoeveel ze nu weegt. Ze is wat rustiger als haar broertje, maar dat maakt niet uit. Ze doet het goed en dat is waar het tenslotte om gaat. Vrouwtje zegt ook dat ze wel blij is dat ze nu nog rustig is, want ze zegt dat toen ik (Miyuki) klein was genoeg heeft afgezien met mij en mijn broertjes en zusje en dat ze het nu een stuk minder druk zal krijgen. Maar dat mag het vrouwtje denken, maar dat gaat niet door hoor. Nu zitten wij er dus rustig naar te kijken, maar als het mag en kan gaan we die kleintjes allemaal ondeugende dingen leren en dan zullen baasje en vrouwtje merken dat wij er ook gewoon zijn en onze streken uit blijven halen.

4 gedachten over “Puppy’s kijken.

  1. proficiat hoor! wat is het snel gegaan zeg, was je voorgevoel woensdagavond toch helemaal goed!!geniet er maar lekker van en komen graag een keertje kijken!veel liefs paul debby en evy

  2. Hoi Rontu,

    Geweldig gedaan hoor!! Wat een prachtige puppy’s heb je geworpen zeg. Keiko en Miyuki zullen wel apetrots zijn, net als je baasjes natuurlijk. Doe iedereen maar heel veel groeten en zeg maar dat we half december met Thijs en Arno een keer komen kijken. Geniet er maar lekker van. Groetjes,

    Astrid en Etienne.

  3. Van harte gefeliciteerd met de kleine puppy’s. Het zijn echte schatjes. We komen zeker eens kijken als ze wat ouder zijn en de nodige rust hebben gehad (ook naar de badkamer!)

    Veel speelplezier! (Mirjam, Michael en Beebie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.