Weer een verrassing.

Vrouwtje heeft vannacht dus op de bank geslapen, maar zo rond 00.25 uur werd ze wakker gemaakt door mijn manneke. Vrouwtje dacht dat ze me weer op mijn plichten moest wijzen (was bij mijn eerste nestje ook gebeurd), maar deze keer was dat niet zo. Ik was gewoon even bij hem weg gaan liggen om nog een puppy op de wereld te zetten. Een teefje was het deze keer en nadat het vrouwtje even had geholpen om haar uit mijn buikje te krijgen heb ik haar helemaal gepoetst en mocht ze ook lekker drinken net als haar grootte broer. Maar ook het uiterlijk van dit puppy was een verrassing; ach, kijk zelf maar weer.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier ligt mijn teefje samen met haar broer lekker te drinken bij mij. Daarna zijn we lekker gaan slapen en hebben vrouwtje niet meer lastig gevallen. O ja, ik vergeet te zeggen dat mijn puppyteefje bij haar geboorte 246 gram woog, ook niet verkeerd dus.

Vrouwtje is vanmorgen gewoon weer gaan werken en voor de rest van de dag heeft hier de telefoon niet stil gestaan, opa en oma zijn al komen kijken en de mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes uit de straat hebben even naar mijn puppy’s mogen gluren. De overbuurvrouw heeft ballonnen opgehangen (1 blauwe en 1 roze) en er zijn al 2 leuek kaarten voor mij en mijn puppy’s op de deurmat gevallen.

Hopelijk is het vanavond lekker rustig hier in huis, want na zo’n slapenloze nacht en drukke dag kunnen we allemaal wel wat rust gebruiken.

8 gedachten over “Weer een verrassing.

 1. Proficiat Mama met mijn half broertje en zusje. Dat heb je weer prima gedaan. Aan uw buikje te zien dacht ik toch dat er meer puppy’s in uw buikje zaten. Het zijn wel twee krachtige schiba’s. Rust nu maar eens goed uit.

 2. Proficiat allemaal met de pups we zullen binnenkort wel eens op kraamvisite komen.

  Groetjes Eric-Brigitte-Jur en een knuffel van Montaro (Grim)

 3. Van harte gefeliciteerd met weer twee gezonde puppies!!! We komen snel op kraamvisite!
  Enne Rontu……ik ben reuze trots op je!! Dat heb je maar weer mooi gefixt!

  Kus van de meiden.

 4. Wat een speciale en prachtige pupjes 😀
  Gefeliciteerd met deze mooie verassing
  Ik kijk ernaar uit hun te zien opgroeien

  Tamara en de shiba’s

  xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.