Eindelijk.

Ja je gelooft het of niet, maar vandaag ging het eindelijk beginnen, ik wist vanmorgen al vroeg dat vandaag of morgen mijn puppy’s geboren zouden worden. Vrouwtje heeft namelijk regelmatig mijn temperatuur gecontroleerd en vanmorgen was hij gedaald en dat betekend dat de bevalling zou gaan beginnen.

Vanavond heb ik het baasje en vrouwtje dan ook verrast met een reutje, niet alleen de manier waarop ik op de wereld ben gekomen, maar ook met mijn uiterlijk. Eerst de manier waarop; het baasje lag al op tijd op bed (een slapenloze nacht in het vooruitzicht) en het vrouwtje lag op de bank en ineens (21.35 uur) had vrouwtje zo iets van ik ga eens kijken en wat zag ze daar een puppy naast mij. Ik had het dus helemaal alleen gedaan en het reutje was ook al lekker aan het drinken, ik heb dus geen hulp nodig bij puppy’s krijgen. Pict7692a

Nu het uiterlijk van mijn puppy; ach, kijk zelf maar. De haartjes van mijn puppy hebben niet de kleur die je van Shiba haartjes verwacht. Maar gelukkig maakt dat voor mij niet uit, want het is en blijft moederliefde die ook voor mijn manneke voel. Hij heeft al een hele tijd liggen drinken bij mij al is dat niet echt nodig, want hij woog bij zijn geboorte al 300 gram en dat is niet weinig.

Voor de rest van de avond heb ik het baasje en vrouwtje in spanning gehouden, komt er nog een puppy of niet. Ook ben ik nog even met het vrouwtje een blokje om gegaan, een frisse neus halen noemt vrouwtje dat en ik had die ook wel even nodig.

2 gedachten over “Eindelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.