Dikke buik.

Ik denk dat het nu wel erg dicht bij gaat komen dat mijn puppy’s op de wereld gaan komen. En als jullie denken hoe ik dat weet, nou mijn buikje lijkt namelijk wel een ballon en twee jaar geleden was dat ook het geval en toen had ik een paar dagen later na een makkelijke bevalling 5 puppy’s. Moet je zien hoe ik er nu uit zie, niet meer normaal toch.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Baasje en vrouwtje noemen me nu echt iedere keer "Papzak", maar ze lachen er bij en ik hoop voor hun dat ze er als mijn puppy’s weer zijn er ook weer mee op houden, want anders….. vind ik ze niet lief meer.

Vanavond gaan Keiko, ik en Miyuki onze bakjes met water voor het paard van Sinterklaas laten staan, misschien komt hij dan weer wel pakjes waarin kluifjes of speeltjes zitten brengen. Nee, wij zijn niet hebberig, want hij mag als hij wilt ook nog wel een paar hondenbrokjes pakken uit mijn (Rontu) bakje, als ik het maar niet zie dan is het goed.

2 gedachten over “Dikke buik.

  1. wat een mooie pups zullen dat worden. DANA is helemaal verliefd op de shiba die bij ons op de dijk loopt. Maar Dana is een half ras en mag alleen maar naar hem kijken en dat terwijl ze loops is….ach…..
    succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.