Pakjes van Sint.

Vanmiddag was het weer zo ver, pakjes die Sinterklaas voor ons had gekocht werden uitgepakt. Dit jaar was door baasje en vrouwtje aan Sinterklaas gevraagd of hij rekening met Rontu en haar puppy’s wilde houden en dat hij dus iets eerder of later wilde komen. Zo gevraagd zo gedaan en daar gingen we dus. Baasjes papa, mama, Mark, Graziëlla en mensenneefje Mauro waren ook gezellig hier en het was een heus pakjesfeest. Pict7663a

Een hele boel cadeautjes waren voor Mauro, voor de grootte mensen was er voor ieder 1 cadeautje en voor ons waren er ook een paar.

Ik (Miyuki) kan vanaf vandaag ook cadeautjes uitpakken. Ik doe er wel lang over, maar dat geeft toch niks. Ik doe wel over meer dingen erg lang en dat zullen vel mensen niet snappen, maar ik ben zeer geduldig.

Voor mij (Rontu) hoeft dat uitpakken van cadeautjes allemaal niet zo, ik laat een ander het werk doen, maar ben er wel bij, want als er brokjes in het papiertje zittten, moeten ze namelijk wel gedeeld worden. Samen met het vrouwtje en mensenneefje Mauro wacht ik vol spanning af wat Miyuki aan het uitpakken is. Joeppie kluifjes, wat lief van Sinterklaas!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pict7639a

Voor mij (Keiko) is het uitpakken van cadeautjes de normaalste zaak van de wereld, maar ik doe dit dan ook al wat langer. krrkkk en weg is het papier en soms ben ik dan het cadeautje even kwijt, dat ligt dan onder het papier verstopt. Ook vermaal ik al het papier wat door andere op de grond wordt gegooid als een echte papiervesnipperaar klein, dan kan het makelijker in de papierbak, help ik gelijk het vrouwtje met opruimen.

Nadat we alles hadden uitgepakt en Sinterklaas hadden bedankt zijn we een rondje gaan wandelen. Toen we weer thuis kwamen werd er door de grootte mensen en mensenneefje Mauro wat gegeten. Nog even werd er bij gekletst terwijl wij lekker lagen te slapen en toen wij weer wakker werden was iedereen weg op baasje en vrouwtje na dan. Baasje gaat nu een film kijken, vrouwtje die gaat naar haar bedje en wij, wij dromen onder het slapen over Sinterklaas en wat hij allemaal nog wel niet meer komt brengen dit jaar.

1 gedachte op “Pakjes van Sint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.