Nooit meer in bad.

Zo, wij hoeven/mogen vanaf vandaag nooit meer in bad. De reden is niet dat baasje en het vrouwtje ons vies wilen laten zijn, maar omdat baasje en vrouwtje nu een bubbeltjes bad hebben en een aparte douche. Met andere woorden de badkamer is klaar! Willen jullie weten waar wij voortaan gewassen gaan worden? Nou kijk maar eens. Pict7591a

Baasje en vrouwtje noemen dit een inloopdouche en dat klopt ook wel, want wij kunnen er zo inlopen en dus ook weer uitlopen als we geen zin hebben om te douchen, dom baasje en vrouwtje. Ik (Miyuki) wil wel graag in bad, maar of ik de douche leuk ga vinden weet ik nog niet, maar in de douchehoek staan vind ik in ieder geval super. Ik (Keiko) vond het eergisteren nog maar niks, maar ook ik vind het nu leuk om in hethoekje te gaan staan, maar ja dan is de regendouche nog niet aan.Pict7594a_2

En nu nog even een foto van hoe ik (Rontu) de badkamer op het moment het liefst bekijk, gewoon vanaf buiten, want mij krijg je de douche niet in, teminste niet zolang ik puppy’s in mijn buikje heb. De reden daarvan is dat ik er nog niet zeker van ben of die kleine puppy’s al zover zijn om nat te worden door een regenbui op hun hoofdje, dus ik neem het zekere vor het onzekere.

Nu nog even over mij (Rontu) en mijn puppy’s. De laatste dingetjes zijn weer door het vrouwtje gekocht en dan heb ik het over puppymelk, maar dan voor het geval ik niet genoeg heb of voor als een puppy mijn melk niet lekker vind. Een flesje met spul waar het vrouwtje de werpkist iedere keer mee gaat schoon maken, ze zegt dat daar alle kleine beestjes (bacteriën) weg gaan die er niet in thuis horen. Mijn buikje begint al wat verder naar achter te schuiven. Mijn haartjes op mijn buikje zijn zo goed als weg, kunnen de puppy’s goed de weg vinden naar de melk. En mijn humeur begint ook al wel weer wat beter te worden, mits ze (ik bedoel natuurlijk Keiko en Miyuki) me met rust laten.

Nu even in het kort, de vreemde mannen zijn het huis uit en de badkamer is klaar, de laatste spulltejs zijn gekocht en ik ben er klaar voor, dus laat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten maar komen en mijn puppy’s zijn ook welkom.

6 gedachten over “Nooit meer in bad.

  1. Prachtig hoor die nieuwe badkamer.
    Volgens mijn is die kwa kleur helemaal aan jullie aangepast, past precies bij jullie.
    Enne…Rontu nog even volhouden hoor, ben heel benieuwd wat het weer gaat worden.

    Groetjes Ine en de jongens.

  2. SUPER!!!!!! Wat een geweldig mooie badkamer. Daar kunnen jullie heel wat uurtjes in vertoeven lijkt me. Veel plezier ermee!

    Groetjes Mirjam en Michael.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.