Sinterklaas is er.

Vandaag was poetsen hier in huis het belangrijktse, tenminste voor het vrouwtje, wij vinden daar maar weinig aan. Maar omdat het verbouwen van de badkamer nu wel erg op gaat schieten had het nu nut om te poetsen en we moeten zeggen het was wel nodig. Overal waar wij liepen lieten we witte pootjes achter, we moesten ’s avonds over de tegels lopen die voor proef waren uitgelegd op onze huisjeskamer en ga zo maar door. Maar maandag komen er nog een paar rotzooi makers die het bovenste stukje van de muren en het plafond wit gaan maken en dan dinsdag wordt begonnen met de laatste klusjes. Vrouwtje vertelde dat we woensdagavond waarschijnlijk feest is, want ze vind dat de badkamer dan klaar moet zijn.

Voor ons was het vandaag weer genieten, want toen het vrouwtje zo hard aan het poetsen was hebben wij lekker naar de tv. liggen kijken.

Sinterklaas_aan_het_werka

Ik (Keiko) wist namelijk zeker dat het weer tijd zou zijn dat Sinterklaas in Nederland aan zou komen. Ik (Rontu) vind het ook wel tijd worden dat die man en zijn Zwarte Pieten door het lamd gaan (hoe sneller die man er is en weer gaat, hoe sneller dat mijn puppy’s er zijn). Ik (Miyuki) heb dit pas 1 keer meegemaakt, maar vond het vorig jaar zo leuk dat ik nu weer vol spanning voor de tv. lag te wachten op de stoomboot. En jawel hoor, Sinterklaas heeft het weer goed gedaan, want hij is er weer. Wat hij ons dit jaar zal brengen is een grootte verrassing, maar wat hij ook geeft, wij zijn er blij mee.

Onder het tv. kijken wist ik (Rontu) alleen niet goed meer hoe dat ik moest gaan liggen, mijn buikje begint echt al aardig te groeien! Ik zucht en kreun terwijl ik lig te rusten  nadat ik even een paar minuten heb gewandeld of gespeeld. Dit deed ik schijnbaar ook toen Miyuki in mijn buikje aan het groeien was. Heel de dag door is mijn bakje gevuld met brokjes, maar veel honger heb ik niet. Soms maakt het vrouwtje het dan maar extra lekker zodat ik weer wat meer brokjes binnen krijg, want de puppy’s hebben ook al eten nodig zegt het vrouwtje.

Dus al met al gaat het hier allemaal zo zijn gangetje en gaan we gewoon nog even wachten tot dat de badkamer klaar is en tot dat de puppy’s geboren worden.

1 gedachte op “Sinterklaas is er.

  1. vrouwtje heeft gezegt dat wij zaterdag ons mandje bij de schoorsteen mogen zetten dus wij zijn ook benieuwd wat er in ligt zondag.
    Hopelijk ligt er voor jou (Rontu) een lekker kussen waar je met je puppiebuikje wel makkelijk op kunt liggen.

    Dikke knuffel van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.