“Papzak”.

Pict7579aTwee jaar geleden kreeg ik de naam "Papzak", maar gelukkig gingen ze me na een tijdje weer gewoon Rontu noemen, maar nu noemen ze me weer "Papzak" en ik weet niet of ik dit wel leuk vind. Ik moet zeggen ik begin me net zo te voelen als toen en ik begin ook wel weer dikker te worden, maar om me nu al weer "Papzak" te noemen, nou nee.

Mijn buikje komt al weer tegen de grond aan als ik zit en de haartjes van mijn buikje vallen er met bosjes tegelijk uit. Ik weet nu dat dit alles niet erg is en dat het over een tijdje allemaal weer gewoon is, maar toch, het voelt vreemd.

Verder ben ik best een beetje niet te genieten en krijg daarom ook wel ens op mijn donder, maar dan zeg ik sorry en hoop dat baasje, vrouwtje, Keiko of Miyuki het me vergeeft en dat ze niet al te lang boos op me blijven. Ik ben zwanger van puppy’s en dan mag je toch best een beetje niet te genieten zijn!

Met de rest gaat hier allemaal goed, zelfs de mannen die de badkamer mooi aan het maken zijn werken volgens schema, dus als het zo door gaat gaan hun het huis uit, hebben baasje en vrouwtje een paar dagen tijd om het huis te poetsen en dan komen mijn puppy’s.

1 gedachte op ““Papzak”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.