Heerlijk.

Vandaag was het eindelijk weer eens heerlijk weer, zo lekker zelfs dat hier nu de BBQ staat te roken.

Pict7059aIk (Miyuki) vond het soms wel even te warm buiten en gng dan lekker op de zak liggen en dan wel op de manier waardoor heel mijn lijfje kon afkoelen.

Maar even later lag ik weer vol in de zon, want van dit heerlijke weer moet je toch genieten zo lang het kan. Zo nu ga ik weer eens kijken of er bij het vrouwtje en het baasje nog wat te halen valt, zal wel niet, dat is altijd het geval, maar ja de aanhouder wint, tenminste dat zeggen ze.

7 gedachten over “Heerlijk.

 1. Jammer voor je dat er weer niets te halen valt. Misschien moet je het toch eens wat subtieler aanpakken. Ik wil je wel even vertellen hoe je dat moet doen:
  Je zet je allerliefste gezichtje op en dan doe je net als een kat met je pootje hengelen op tafel. Gelijkertijd blijf je ze nauurlijklief aankijken zodat ze smelten. Mijn baasjes trappen er vaak weer in en hoewel het niet mag, vinden ze me dan zo superschattig en aandoenlijk dat ze wel eens een oogje dichtknijpen. Ik moet zeggen: Succes is verzekerd op deze manier.
  (Wat een watjes zeg die baasjes van me)
  Nou, doe je best zou ik zeggen en dan lukt het je vast wel.
  Pootje van Piepster.

 2. Piepster; bedankt voor je goede advies, maar mijn baasje en vrouwtje trappen daar niet in, ze zijn geen watjes dus.
  Wat jullie web-log betreft, is dat niet dezelfde als die bij de fokkers vermeld staat(staat er al zolang ik me kan herinneren), als dat niet zo is moet je me dat even laten weten, want dan zal ik het tegen vrouwtje zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.