Postbode.

Pict7057aIk doe het niet zo heel vaak, maar soms speel ik voor postbode, zo ook vandaag.

Samen met het baasje gingen we wandelen en hij vertelde dat we gelijk even naar de brievenbus zouden lopen om 1 brief en 2 cd-tje’s met vakantiefoto’s weg te brengen. Nou dacht ik (en ik had het goed), daar is er vast 1 voor Mariksa, Simba en Ziggy bij en die vinden het vast leuk dat ik er ook mijn beste pootje aan heb bij gedragen om hem bij hun te krijgen.

Ik heb dan ook heel de weg naar de brievenbus hun pakketje gedragen en dat is iets wat ik wel vaker doe. Dan moet je de mensen die ons tegen komen zien kijken en ik ga dan alleen nog maar meer met mijn neus in de lucht lopen, met de blik in mijn ogen, van zien jullie wat ik wel niet kan.

Als de brief is gepost heb ik pas tijd om een plasje te doen en dan lopen we nog een lekker stukje door, wamt wandelen is toch wel erg lekker.

5 gedachten over “Postbode.

  1. Dat is heel knap van je hoor, dat hoef ik Etsu niet te laten doen die verscheurd het gelijk HAHAHA die deugniet.

    Doei Ine en de jongens.

  2. Hoi Lieve Keiko,

    Wat ontzettend lief van jou om de foto`s voor ons naar de brievenbus te brengen. Inmiddels hebben wij de brief ontvangen en al diverse keren heel erg zitten genieten van de mooie vakantiefoto`s. Nu snap ik ook waarom Simba en Ziggy zo veel aan de envelop moesten snuffelen ze hadden hun vriendinnetjes geroken.

    Dikke knuffel van ons aan jullie en jullie baasjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.