Mooi hondje!

Het gaat hier zo z’n gangetje. We genieten van de weinige zonnestraaltjes die er zijn. Vrouwtje probeert dan ook wel eens wat foto’s te schieten, maar dat wil niet altijd lukken. Vandaag is het wel gelukt en met als resultaat dat ik (Miyuki) weer eens erg mooi op de foto sta, maar ja dat kan ook niet anders met zo’n knap hondje als mij!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Maar wat er op het moment wel gebeurt is dat vrouwtje iedere avond even weg gaat en als ze dan terug komt ruikt ze vreemd. Ze zegt dat ze dan even de poesjes, het konijntje, de schildpadden en de guppies van de buren eten heeft gegeven en dat dat de geurtjes zijn die aan haar handjes zitten. Dat is op zich erg lief van haar, maar waarom krijgen die ’s avonds nog wel eten en wij niet meer? Trouwens de buren kunnen dat toch ook zelf doen, want dat doen ze toch altijd, dus het slaat allemaal nergens op.

Wacht even, ga even ravotten met mama Rontu, want die staat me uit te dagen.

Zo dat klusje heb ik ook weer geklaard, ze weet nu weer dat ze niet altijd van mij kan winnen. Morgen zal ze nog wel een keertje nadenken voor dat ze me gaat uitdagen.

Nu even terug naar dat eten van de buurdiertjes. Ik ben het daar nog niet mee eens en bewaar dan ook mijn eten van ’s middags voor als het vrouwtje terug komt van haar rondje en ga dan smakelijk mijn brokjes klein maken zodat ze heel goed kan horen dat ik ’s avonds ook honger heb. Misschien gaat ze dan eens nadenken waar ze mee bezig is, want ze vergeet ons helemaal en denkt op dat moment alleen nog maar aan de buurdiertjes, schandalig.

5 gedachten over “Mooi hondje!

 1. Je hebt ’t ook zo slecht bij je baasjes he. Je krijgt nooit te eten, gaat nooit wandelen en spelen. Je moet alleen maar muisstil in een hoekje liggen. Dus not. Volgens mij zijn er een heleboel hondjes jaloers op jou met zulke lieve baasjes en een lieve moeder en tante. 😉
  Fijne dag.

 2. Ook ik kan niet geloven dat jij het slecht hebt bij jou baasjes. En wel of geen eten `s avonds je ziet er inderdaad geweldig uit op de foto.

  Dikke knuffel van je vriendje

 3. Mooi fotootje, weer eens wat anders.
  Je wordt net zo knap als ik, zie ik al.
  En als je echt honger hebt, dan kom je maar naar oma hoor.
  Hier hebben we altijd brokjes klaarstaan, dus ook voor jou.
  Een mondje meer of minder maakt ook niet uit.

  Kus van oma Joshi

 4. Mooi fotootje, weer eens wat anders.
  Je wordt net zo knap als ik, zie ik al.
  En als je echt honger hebt, dan kom je maar naar oma hoor.
  Hier hebben we altijd brokjes klaarstaan, dus ook voor jou.
  Een mondje meer of minder maakt ook niet uit.

  Kus van oma Joshi

 5. Oma Joshi; ik heb het toch niet zo slecht geloof ik, want die buurdiertjes hebben op het moment geen baasjes die voor ze zorgen en daarom doet het vrouwtje dat, maar ze geeft toch meer om ons en daarom blijft ze maar even bij de buurdiertjes en komt dan snel weer naar ons om met ons te kroelen en te spelen. Eeten krijg ik genoeg, zelfs te veel naar mijn zin en daarom staan er ’s avonds nog brokjes, maar bewaar maar wat van jouw brokjes voor mij, want je weet nooit wanneer ik ze wel nodig heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.